Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Monia81 12:16, 20 lis 2017

Sylwuś Ty to jak inspirki wrzucisz to kopara opada budki fajne zwłaszczaa ta druga na inspirkach, i cieplarenka ta dura w formie skrzyń, muszę pokazać eMusiowi, może jeszcze coś zdziałamy fajne inspirki wyszukujecie, ja jakoś w tym pintereście się gubię...
sylwia_slomc... 12:28, 20 lis 2017

Moniko fajnie, że Ci się podobają Też muszę mojemu eM pokazać
12:46, 20 lis 2017
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nadal pracujecie? Dlaczego mnie to jeszcze dziwi nie wiem? U mnie śnieg sezon zakończył definitywnie

ja juz sie przestałam dziwić ...( ilośc stron do nadrobienia nie mozliwa ) )......właściwie zdziwiłabym się jakby oni ogłosili zimową przerwę urlopową ))

my ogrodowo tez pauzujemy juz od jakiegoś czasu ...jeszcze kopczykowanie róż mnie czeka ...i niech ten snieg w górach napada solidnie to do wiosny czas szybko zleci

Sylvana 14:11, 20 lis 2017

Dzięki za podpowiedź u mnie

Dzisiejsza aura mi podsunęła myśl, co do waszej ostatniej modernizacji....czy przybytku z zewnątrz styropianem nie obłożyć?

Ciepełko przesyłam :*
Magleska 16:10, 20 lis 2017

Ile nowych inspirek fajne .....
....pinterest jest dla mnie strasznym złodziejem czasu ..... jak zaczynam szukać ,oglądać ,to schodzi tyle czasu ......masakra ....
papa .
Pszczelarnia 17:58, 20 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Też w moich klimatach

https://pl.pinterest.com/pin/222154194093593221/

Fajne!
sylwia_slomc... 18:28, 20 lis 2017

eee_taam napisał(a)

ja juz sie przestałam dziwić ...( ilośc stron do nadrobienia nie mozliwa ) )......właściwie zdziwiłabym się jakby oni ogłosili zimową przerwę urlopową ))

my ogrodowo tez pauzujemy juz od jakiegoś czasu ...jeszcze kopczykowanie róż mnie czeka ...i niech ten snieg w górach napada solidnie to do wiosny czas szybko zleci

Ja nie narciarka, a nawet gdybym teraz chciała się uczyć( co skutecznie lęk wysokości wyklucza)to zdrowie nie pozwala.
I mi się przez to zima dłuży niemożliwie, więc jak jest możliwa do wytrzymania temperatura to działamy, bo wiecznie nie wyróbkę mamy
sylwia_slomc... 18:34, 20 lis 2017

Sylvana napisał(a)
Dzięki za podpowiedź u mnie

Dzisiejsza aura mi podsunęła myśl, co do waszej ostatniej modernizacji....czy przybytku z zewnątrz styropianem nie obłożyć?

Ciepełko przesyłam :*

Sylwuś za drogo by ta modernizacja wyszła, jak już dziur między deskami nie ma i nie wieje to jest cieplej, a jeszcze z zewnątrz dojdzie jakby druga warstwa desek to powinno być ok
Fajnie, ze się odezwałaś
sylwia_slomc... 18:36, 20 lis 2017

Magleska napisał(a)
Ile nowych inspirek fajne .....
....pinterest jest dla mnie strasznym złodziejem czasu ..... jak zaczynam szukać ,oglądać ,to schodzi tyle czasu ......masakra ....
papa .

Dzisiaj nudy były to miałam czas na szukanie, teraz myślę jak tu eMowi przedstawić kolejne pomysły. Nawet materiał na jeden domek dzisiaj wyczarowałam przy cięciu robinii
sylwia_slomc... 18:38, 20 lis 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Fajne!

Chciałoby się mieć , ale niestety wszystko się nie uda zmieścićAle może za parę lat jak coś się znudzi lub rozleci.....