Bedzie snieg to i slady beda. Albo i nie, bo moze glodomorowek z powietrza przybedzie Masz spora jadlodajnie, zwierzaki przy Was nie beda glodne Az cieplo sie robi na sercu, wiedzac ze sa jeszcze tacy ludzie
Obejrzałam śliczne fotki droga do nieba ......świetna ........ciekawi mnie złodziej słoninki
A kicia jaka grzeczna .....ptaszki tylko obserwuje
Moje ptasie radio jeszcze nie działa .karmiki pełne
Czasem tak sobie myślę, ze fajnie byłoby mieć kamerkę w ogrodzie, bo ciekawa jestem ci np w nocy się w nim dzieje, albo w dzień, kiedy nikogo w nim nie ma .
Dzisiaj świeża stołówka popowieszana i napełniona. Ale złościły się sikorki , że ruch na podwórku bo i piła była w użyciu i młotek...i muzyka grała, nie w smak im było, ale ukradkiem do karmników zaglądały
kicia niestety nie taka grzeczna bo na ptaszki poluje, odganiamy i karmniki tak powieszone, żeby nie dały rady , ale i tak polują. kot to jednak drapieżnik.
Jak szliśmy do ogrodu z łanu kukurydzy nagle z wrzaskiem bażanty wyleciały w naszą stronę....pewnie lis polował i uciekały....Bo lisów ostatnio sporo u nas. Ale Em wczoraj stwierdził , że woli w ogrodzie lisa niż zające