Jejku ten Wasz kibelek to mi się zacznie po nocach śnić, u nas to obraz nędzy i niedoli. Muszę nad tym popracować. Co prawda ja do niego nie chodzę, ale jak bym miała taki jak u Ciebie......to nie goniłabym w ostatniej chwili do domu.
Dorotko skoro go masz to warto pomyśleć o wygodzie i wyglądzieBabcia wczoraj pokazała nasz swojej sąsiadce i dzisiaj nam opowiadała jakie było Jej zaskoczenie, że wygódka może tak wyglądać....wie jak było wcześniej
Przypudrowało Ci z lekka ogródeczek
Aż się chce... jak patrzę na ten domeczek, jak dla mnie śliczny, z młodości pamiętam murowany, a zamiast drzwi miał szmatę powieszoną na sznurku
Właśnie jak się ma kilometr działki to trudno do domu latac co chwilę. Jeszcze człowiek dobrze nie dojdzie to już musi wracać.
Widzę że trochę śnieg okrasil twoje strony, albo to taka mocna szadz.
Twój em to złota rączka, a bunty ma? Bo mój też dużo robi, ale potem gada ze się nie dobrze robi.
U nas było wczoraj 8 na minusie teraz jest 5 nad ranem będzie więcej.
Róże są piękne kiedyś kupowałam co mi się podobały teraz właśnie patrzę na kwiat układ płatków, choroby zapach i jak długo kwitnie. Wstawiam jeszcze dwie foty róż które mają piękne zwiniecie płatków.
Pozdrawiam