Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Radziu2013 00:07, 09 sty 2018

Nic tylko siedzieć i dumać w tej świątyni Super efekt A jak przyjdzie wiosną i wszystko się zazieleni to juzjuż w ogóle będzie świetnie

Mojej mamie i jej siotrze zapach miety kojarzy się z kibekiem, a zarazem z dzieciństwem ( wokół kibelka rosły podobno ogromne chaszcze mięty które dawały zapach na.kilka metrów...taki naturalny odświeżacz można powiedzieć)

Pozdrawiam
benia9185 08:20, 09 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Beniu a one są z takiej plastikowej sznurkowej plecionki , czy z nici lnianych?
bo tych z plastiku to mam pełno, ale ich nie lubię, a tych lnianych nie widzę

Najprawdziwsza juta lepszej nie znajdziesz
Konieczki 12:53, 09 sty 2018

Sylwia ja z malym poslizgiem w Nowym Roku zycze Ci realizacji pomyslow i kolejnych na nastepna lata
sylwia_slomc... 16:58, 09 sty 2018

yolka napisał(a)
Przypudrowało Ci z lekka ogródeczek
Aż się chce... jak patrzę na ten domeczek, jak dla mnie śliczny, z młodości pamiętam murowany, a zamiast drzwi miał szmatę powieszoną na sznurku
Jeszce wykończeniówka została do zrobienia koło daszku, bo eM podbitkę chce zrobić...ja się ciut martwię czy proporcji nie zgubi.....
sylwia_slomc... 17:01, 09 sty 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Właśnie jak się ma kilometr działki to trudno do domu latac co chwilę. Jeszcze człowiek dobrze nie dojdzie to już musi wracać.
Widzę że trochę śnieg okrasil twoje strony, albo to taka mocna szadz.

Twój em to złota rączka, a bunty ma? Bo mój też dużo robi, ale potem gada ze się nie dobrze robi.
U nas było wczoraj 8 na minusie teraz jest 5 nad ranem będzie więcej.

Róże są piękne kiedyś kupowałam co mi się podobały teraz właśnie patrzę na kwiat układ płatków, choroby zapach i jak długo kwitnie. Wstawiam jeszcze dwie foty róż które mają piękne zwiniecie płatków.
Pozdrawiam

Mój ma bunty w trakcie roboty , jak Mu coś po myśli nie idzie, albo jak żona ma inna wizje , niż On Wtedy mamy cały szereg lekkich obyczajów bo się jedna k... za drugą sypie Wiadomo budowlańcy klną jak szewc....mój nie inny
Na różyczki zaraz lecę
sylwia_slomc... 17:02, 09 sty 2018

Radziu2013 napisał(a)
Nic tylko siedzieć i dumać w tej świątyni Super efekt A jak przyjdzie wiosną i wszystko się zazieleni to juzjuż w ogóle będzie świetnie

Mojej mamie i jej siotrze zapach miety kojarzy się z kibekiem, a zarazem z dzieciństwem ( wokół kibelka rosły podobno ogromne chaszcze mięty które dawały zapach na.kilka metrów...taki naturalny odświeżacz można powiedzieć)

Pozdrawiam

Fajny pomysł z tą miętą....może coś pomyślę
sylwia_slomc... 17:03, 09 sty 2018

benia9185 napisał(a)

Najprawdziwsza juta lepszej nie znajdziesz

Dzięki
sylwia_slomc... 17:06, 09 sty 2018

Konieczki napisał(a)
Sylwia ja z malym poslizgiem w Nowym Roku zycze Ci realizacji pomyslow i kolejnych na nastepna lata

Ja mam poślizg u Wszystkich bo tylko ogólne życzenia złożyłam, żeby nikogo nie pominąc przypadkiem Bardzo dziękuję i wzajemnieRealizacja trwa bo eM na urlopie do końca tygodnia i powiedział, że zima nie zima On bezczynnie urlopu nie zmarnuje
Dorota123 17:18, 09 sty 2018

No brawa dla eMa. Wy wszyscy to prawdziwi pracusie.
Myślę nad tą naszą wygódką, ale chyba skończy się na pomalowaniu i wymianie deski.
sylwia_slomc... 17:27, 09 sty 2018

Dorota123 napisał(a)
No brawa dla eMa. Wy wszyscy to prawdziwi pracusie.
Myślę nad tą naszą wygódką, ale chyba skończy się na pomalowaniu i wymianie deski.

Może tylko tego wymaga Nasza już była w kiepskim stanie no i co tu dużo mówić brzydka