Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 18:16, 02 lut 2018

O masz Ci los, jak nie urok, to sraczka. Sylwuś mam nadzieję, że antybiotyk przyniesie babci szybką ulgę. Nie zapomnijcie o leku osłonowym. Z Miśkiem też na pewno będzie dobrze, ale wiadomo, że strachu się człowiek zawsze naje.
sylwia_slomc... 19:12, 02 lut 2018

Radziu2013 napisał(a)
Sylwia, czy nasiona doszły?

Jeszcze nie
Radziu2013 19:16, 02 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Jeszcze nie

Kurczę Wysłałem w poniedziałek Liczyłem że będą na środę. Do Eli do Gdańska wysyłałem i do niej doszły ( w sensie doszły właśnie w środę), a tu cały tydzień i nic...a do Gdańska przecież dalej...mam nadzieję, że nie zgubili albo coś...jakby nie doszły do końca przyszłego tygodnia to jeszcze raz wyślę
sylwia_slomc... 19:18, 02 lut 2018

Magleska napisał(a)
Dzień świstaka .....współczuję zawirowań chorobowych ...... kuruj Babcię ,w starszym wieku trudniej podobno wyleczyć
Moja młoda tez miała częste krwawienia z nosa ,straszyli mnie tym przyżeganiem ,ale na szczęście po wizycie u laryngologa przeszło - dostała leki do nosa ( na watę krople i do nosa ) nie pamietam niestety nazwy

Mój miał 4 lata temu tak i teraz znowu Panie powiedziały, że długo i bardzo leciało mamy maść do nosa Emofix i Cyclonaminę do łykania.
Zobaczymy Babcia w łóżku z gorączką, zaraz Jej leki będę dawać, trzeba pomóc umyć, nasmarować i oklepać. W nocy znowu leki. Oby pomogło.
sylwia_slomc... 19:19, 02 lut 2018

AgataM napisał(a)
Sylwuś zdrówka Wam wszystkim życzę....A Tobie jeszcze cierpliwości i dużej siły psychicznej..... Wszystko będzie dobrze

Dziękuję , bardzo potrzebne
sylwia_slomc... 19:26, 02 lut 2018

Katkak napisał(a)
O masz Ci los, jak nie urok, to sraczka. Sylwuś mam nadzieję, że antybiotyk przyniesie babci szybką ulgę. Nie zapomnijcie o leku osłonowym. Z Miśkiem też na pewno będzie dobrze, ale wiadomo, że strachu się człowiek zawsze naje.

Kasiu u Babci byłam jak się wreszcie do mnie eM dodzwonił na babci domowy , że ze szkoły wydzwaniają, żebym natychmiast przyszła bo sobie nie mogą dać rady z krwotokiem Wiesz jak do mnie daleko od Apteki , a potem jeszcze drugie tyle szosą...leciałam na zapalenie płuc, jak tato zadzwonił, że już są blisko to mnie podwiozą. Potem jeszcze w Ośrodku załatwić, żeby Go od razu przy babci przyjęli...lekarka już wychodzić miała....ech. Osłonę daję...bo jeszcze tylko sraczki by brakowało

Miśkiem się martwię bo od września idzie do szkoły w Kraków, a tam tak szybko nie dotrę
sylwia_slomc... 19:28, 02 lut 2018

Radziu2013 napisał(a)

Kurczę Wysłałem w poniedziałek Liczyłem że będą na środę. Do Eli do Gdańska wysyłałem i do niej doszły ( w sensie doszły właśnie w środę), a tu cały tydzień i nic...a do Gdańska przecież dalej...mam nadzieję, że nie zgubili albo coś...jakby nie doszły do końca przyszłego tygodnia to jeszcze raz wyślę

Spokojnie, dojdą na pewno. U nas listonosze różnie chodzą
pawel_snopek 19:29, 02 lut 2018

Średnia sytuacja:-/ wiem co oznacza choroba starszej osoby bo moja babcia ma 95 lat i przeszła różne choroby, było różnie ale wiek robi swoje.
popcorn 19:32, 02 lut 2018

Zdrowie najważniejsze... Trzymajcie się!!!
Margerytka40 19:43, 02 lut 2018

No tak jeden kłopot to nie kłopot. Podziwiam Was za nieprzebrane pokłady energii. Fajne rzeczy tworzycie. Też kiedyś myślałam o takim dużym owadzim domku ale jak na razie skończyło się na niczym. Podpatruję te Wasze.