Ja czeka na wiosnę i zaczynam ćwiczenia z łopatą i taczkami Daje wycisk hihi...
Kochana jak tylko tyle to mały pikuś bo na bieżąco dopasujesz ciało przy łopacie i taczkach i gimnastyce przy plewieniu Moja pralka ostatnio wydaje po jednej sztuce odzieży. Wkładam dwie skarpetki, odzyskuję jedną. Ostatnio na pościel się przeżuciła i poszewkę zjadła. W teori powinno z niej śmierdzieć, albo zapchać odpływ, zablokować bęben po takich posiłkach, a ona zjada i nic. To co się z tym dalej dzieje? Bardzo duuuużo już zjadła i nie wiem jak to robi i co z tym robi.
moze Ci ktoś podbiera?
Dziękujemy za komplement, Ty to umiesz podbudować kobietę Ale wiesz zacznie się wiosna, a z nią spotkania w realu
Moja pralka ostatnio wydaje po jednej sztuce odzieży. Wkładam dwie skarpetki, odzyskuję jedną. Ostatnio na pościel się przeżuciła i poszewkę zjadła. W teori powinno z niej śmierdzieć, albo zapchać odpływ, zablokować bęben po takich posiłkach, a ona zjada i nic. To co się z tym dalej dzieje? Bardzo duuuużo już zjadła i nie wiem jak to robi i co z tym robi.
z tą pralką ,to faktycznie jakieś cuda żarłoczna bestia
Pralka zlodziejka Mi kg przybylo zima i za nic nie moge zrzucic. Przy tych mrozach to sie biegac nie chce a dieta MZ jakos nic nie daje
Tak, koleżanki z lubelskiego umawiają się na targi.