Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:16, 25 mar 2018

Kasiek napisał(a)

Usmialam sie

sylwia_slomc... 22:17, 25 mar 2018

Kasiek napisał(a)

Ja podejrzewam nornice
sylwia_slomc... 22:19, 25 mar 2018

Waclaw napisał(a)

Dziękuje za radę. mój takie maleństwo jest i wystraszyłem się, że muszę go jeszcze zciachać.

Też si e wystraszyłam, że polecisz ciąć Kousa Mój ma pierwszy raz pączki i myślę, że to kwiatowe będą
A jeszcze dokupiłam 3 maluszki
Waclaw 22:21, 25 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Też si e wystraszyłam, że polecisz ciąć Kousa Mój ma pierwszy raz pączki i myślę, że to kwiatowe będą
A jeszcze dokupiłam 3 maluszki

Dorota123 23:04, 25 mar 2018

Ptaszarnia cudna, u mnie takich nie ma. Przylatują do mnie sikorki, sójki i jakieś takie.
Teraz to nawet najmniejszy kwiatuszek kwitnący cieszy. U Ciebie całkiem sporo ich już jest.
sylwia_slomc... 00:09, 26 mar 2018

Wiosna Dorotko
Brzozowadzie... 11:53, 26 mar 2018

Do Ciebie nie zajrzeć kilka dni, to potem długo się nadrabia Tempo macie zawrotne, a i pięknie wiosennie już. Widzę, że rośnie piękny brzeziniak - moje ulubione drzewka Super, one szybko rosną, za kilka lat będzie piękna ściana bieli, i ażurowe światło I krokusy we wszystkich kolorach, u mnie tylko fioletowe, obiecałam sobie dokupić inne na jesień. Mróweczka z CiebieJa powoli wychodzę z remontu domu, cieszę się, bo w kwietniu będzie czas na ogród. Ściskam ciepło.
Magleska 16:08, 26 mar 2018

wpadłam pooglądać fotki ... i tak sobie myślę ,że zdjęcia nigdy tak uroku nie oddają ,jak widok na żywo
więc skoro fotkami się zachwycam ,to pewnie na żywo zawału dostanę z ilości piękna
dziękuję za szkolenie w dereniach ....jeszcze nie mam ,ale będę mieć i informacja o cięciu idzie w ulubione
Kindzia 18:09, 26 mar 2018

Zawsze jak widzę u Ciebie tę piękną kopułkę altanki mam wielkie parcie na taką samą Cudna jest! Gdzie ją kupiłaś? I za ile?
sylwia_slomc... 19:55, 26 mar 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Do Ciebie nie zajrzeć kilka dni, to potem długo się nadrabia Tempo macie zawrotne, a i pięknie wiosennie już. Widzę, że rośnie piękny brzeziniak - moje ulubione drzewka Super, one szybko rosną, za kilka lat będzie piękna ściana bieli, i ażurowe światło I krokusy we wszystkich kolorach, u mnie tylko fioletowe, obiecałam sobie dokupić inne na jesień. Mróweczka z CiebieJa powoli wychodzę z remontu domu, cieszę się, bo w kwietniu będzie czas na ogród. Ściskam ciepło.

Już się tego brzeziniaka nie mogę doczekaćDziałam jak pogoda pozwala bo roboty moc jeszcze zostało. dzisiaj wysypałam tylko trociny na ścieżce w brzeziniaku, ale ledwie pod kapliczkę starczyło tego co chłopaki w sobotę wywieźli. W lesie wysypałam na rabaty to co miałam zgromadzone. Podsypałam po odrobinie reszcie roślin nawozu ( dziś dokupiłam) i już tylko zdążyłam dokończyć malowanie altanki bo jesienią przez byliny dołu nie miałam jak pomalować, teraz ścięte to mogłam wejść pomiędzy roślinkiI noc się zrobiła. Bardzo bym potrzebowała, żeby jeszcze jutro nie padało i najlepiej w środę też nie