Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Milka 06:21, 02 maj 2018

Aleź bujnie. Pwonia piękna, jakos bardzo szybo u ciebie pojaz. No i pomysl z umywalką super
Bogdzia 07:07, 02 maj 2018

Nagromadziłas roślinnego dobra i wszystko pięknie Ci rośnie. Noszenia wody wspólczuję.
MirellaB 07:16, 02 maj 2018

Zawsze chętnie do Ciebie zaglądam. Twój ogród to nie mój styl wiesz o tym, a przyciąga mnie jak magnes. Zapewne właśnie dlatego, że tak inny od mojego nudnego. Z każdą porcję zdjęć podoba mi się coraz bardziej i wiesz co mam ochotę swój mało kolorowy jednak zmienić na burzę kolorów.

W zeszłym roku zmieniałam na ograniczoną ilość gatunków i barw, ale to jednak też nie mój styl.

W tym roku postanowiłam nic nie zmieniać tylko odpoczywać i zielsko pielić. Postanowienia dotrzymam, ale w przyszłym sezonie idę w kolorowe zmiany
jolanka 08:09, 02 maj 2018

Oczopląsu można u Ciebie dostać
Bożenka u mnie rozpoznała nowego ptaszka, piegże
abiko 09:37, 02 maj 2018

Żeby chociaż małą namiastkę takie rzeki mieć u siebiepięknie!
sylwia_slomc... 09:43, 02 maj 2018

Milka napisał(a)
Aleź bujnie. Pwonia piękna, jakos bardzo szybo u ciebie pojaz. No i pomysl z umywalką super

Chyba przez tą suszę i upały Irenko, wyjątkowy rok, że u mnie wszystko wcześnie, a nie na końcu. "Umywalka" aż się prosiła, a skoro się stolik trafił to trzeba wykorzystać
sylwia_slomc... 09:45, 02 maj 2018

Bogdzia napisał(a)
Nagromadziłas roślinnego dobra i wszystko pięknie Ci rośnie. Noszenia wody wspólczuję.

Bożenko, a jak sobie pomyślę, że na trocinówkach mam posadzone drzewa i piętro średnie czyli krzewy, a całe runo pasuje posadzić dopiero i jak to kiedyś przyjdzie podlewać.....
sylwia_slomc... 09:49, 02 maj 2018

MirellaB napisał(a)
Zawsze chętnie do Ciebie zaglądam. Twój ogród to nie mój styl wiesz o tym, a przyciąga mnie jak magnes. Zapewne właśnie dlatego, że tak inny od mojego nudnego. Z każdą porcję zdjęć podoba mi się coraz bardziej i wiesz co mam ochotę swój mało kolorowy jednak zmienić na burzę kolorów.

W zeszłym roku zmieniałam na ograniczoną ilość gatunków i barw, ale to jednak też nie mój styl.

W tym roku postanowiłam nic nie zmieniać tylko odpoczywać i zielsko pielić. Postanowienia dotrzymam, ale w przyszłym sezonie idę w kolorowe zmiany

Wiem Ja sobie nie wyobrażam ....to znaczy bardzo mi się podobają ogrody dwu trzy kolorowe np biało niebieskie, albo niebiesko różowe, ale ja muszę mieć jarmark kolorystyczny, to mi daje radość i energię i festiwal zapachów
sylwia_slomc... 09:51, 02 maj 2018

jolanka napisał(a)
Oczopląsu można u Ciebie dostać
Bożenka u mnie rozpoznała nowego ptaszka, piegże

Oczopląsu W tym sezonie tak się wszystko nakłada wiosna i lato.
U mnie też te piegże są nad rowem zaraz za ogrodzeniem , prześlicznie śpiewają, jak skowronek prawie
Super, że masz takie bogactwo ptaków, to sama radość
sylwia_slomc... 09:54, 02 maj 2018

abiko napisał(a)
Żeby chociaż małą namiastkę takie rzeki mieć u siebiepięknie!

Kiedy planujesz u Ciebie? W piątek byśmy mogli jakbyś chciała, bo sobotę pewnie dopiero dziś będę wiedziała czy gości nie mam i kostkę mają mi przywieźć do południa.