Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 00:18, 13 maj 2018

I na koniec nasiona pomidorków co dostałam( nie pamiętam od kogo)wiem, że żółte i koktajlowe dałam babci, żeby wysiała i na razie są i rosną
ElzbietaFranka 00:19, 13 maj 2018

Chrabąszczy też masa, a jeszcze się sexy odbywają, będzie więcej

Bezwstydne.

U mnie to mrowki dzialaja na kazdym metrze kwadratowym.
W zeszlym roku usypaly kope na 0,5 m.

Sylwia padalo u was. U nas nic tylko ukrop z nieba. W dzien nie da rady cos robic bo slonce smarzy.

Pozdrawiam
ElzbietaFranka 00:28, 13 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Bliźnięta dwujajowe

są też inne

Buki sa piekne, tez je bardzo lubie, szczegolnie te zwisajace. Mlode listeczki wyrastaja czerwon. Widze, ze masz jakiegos bardzo ciemnego buczka ladny jest moze wiesz jak sie nazywa.

Widze, ze masz klony czerwone. Tez ladne ale maja tendencje do lapania maczniaka i pryskam. Mam tez 4 deby takie pospolite tez szarzeja im ljscie.
Mam tez deba waskiego i wysokiego "monument"

Miłej niedzieli.
Urszulla 03:12, 13 maj 2018

Piękne mebelki Sylwia

A ja chcę zaptać czym mocowałaś włókninę czy tymi plastikowymi kołkami. Czy masz inny patent
dana1s 06:31, 13 maj 2018

Sylwuś piękne nowe mebelki masz w ogrodzie leżak wygląda wspaniale z pewnością wygodny i bujak zachęcająco zerka. Super!
Wiosna przeistoczyła się w lato, a to przecież dopiero maj
Pozdrawiam serdecznie!
06:40, 13 maj 2018
sylwia_slomczewska napisał(a)
I na koniec nasiona pomidorków co dostałam( nie pamiętam od kogo)wiem, że żółte i koktajlowe dałam babci, żeby wysiała i na razie są i rosną

pomidory pózno wysiane(( ze 2 tygodnie mają?

ja siałam 8 marca i juz są do kolan i poszły wczoraj do skrzyń bo juz zaczynały mi marniec w domu ...dostały foliowy namiot nad skrzynią ...i beda tam pewnie przez m-c dokąd nie sięgna dachu co przysieszy mam nadzieje kwitnienie ...potem folie zdemintuje ..bo to konstrukcja mocno tymczasowa

mrówki szaleja ...w zeszłym roku tez tak było ...niedawno sie pokapowałam że pozarły mi kocimietke walkers low ((( ....dziwiłam sie co sie stało ze nie puszcza a tam mrowisko ...kocimietka ma aktualnie moze ze 2 listki ....i dzurska wielkie na rabacie bede miec ....musze znowu ja dokupic zeby jakos wygladała ta rabata.
Magleska 07:39, 13 maj 2018

zakupy bardzo fajne i leżaczek i fotel bujany świetny .....

a uśmiałam się z tych fotek sexu robali .....u mnie tak te wielkie komary bezwstydnie sie sexują ..... i mrówków Ci u mnie dostatek też
Miłej Niedzieli
yolka 08:11, 13 maj 2018

leżak i fotel piękne, samo robicie czy gdzieś można nabyć? Ptaki piekne , te metalowe i te prawdziwe

Super zrobiłaś portrecik mrówkom, taka fotkę widzę po raz pierwszy
dominika_ 09:05, 13 maj 2018

O jaka urocza parka zamieszkała u Ciebie w ogrodzie
Katkak 09:16, 13 maj 2018

Ale super ustawiłaś te pawie, wyglądają jakby ucinały sobie pogawędkę . Bażant też super się wpasował . Budka z dziupli wspaniała, jedyna w swoim rodzaju. Sylwia masz tak pięknie, że aż dech zapiera . Niech no ja tam wpadnę .