Ale super ustawiłaś te pawie, wyglądają jakby ucinały sobie pogawędkę . Bażant też super się wpasował . Budka z dziupli wspaniała, jedyna w swoim rodzaju. Sylwia masz tak pięknie, że aż dech zapiera . Niech no ja tam wpadnę .
Acha i chyba odkryłam dlaczego derenie tak marnie mi rosły. Wczoraj jednego, który takiego jednego długiego bata w górę wypuścił chciałam przesadzić, a w jego miejsce dać takiego małego jeszcze, ale ładnie rozkrzewionego, którego sama wyhodowałam. Po wykopaniu tego dużego okazało się, że ma tarczniki (bo takie płaskie brązowe stwory, to chyba one, nie? Wytłukłam wszystkie co do jednego i z tego większego zrobiłam takie drzewko na pniu i dałam do donicy od Ciebie, która wczoraj przestała być mini oczkiem .
Ulacia ja włókninę do ziemi mocuję gwoździami krokwiowymi, Plastikowe się łamią u mnie bo twardo jak sucho, a gwóźdź łatwiej z ziemi w całości wydobyć w razie potrzeby i łatwo w ziemie młotkiem nawet wbić, trzyma mocno, a podwadzisz czymkolwiek twardym i wydobędziesz, oporu nie stawia
Sylwus przypomniało mi się jeszcze, ze 10.06 też odpada, bo mam wtedy bieg, ale poza tym już naprawdę mogę.
Z taką wąską główką? A jakieś podkładki stosujesz? Właśnie o to mi chodzi żeby było coś stalowego ale chyba krótsze bo tak głęboko nie wbiję się wszędzie. Mam ten sam problem podłoża na dodatek kamień na dole.
Sylwia wpadam i jak zawsze jestem zachwycony Warzywnik wymiata Chciałem zapytać o rośliny na zdjęciach. Jak się nazywają? 1)Jaka to odmiana klonu? 2) 3) 4)
Podziwiam faceta co te ptaki robi , z metalu takie przestrzenne zrobic , zdolny człowiek.