Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 11:18, 21 maj 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Właścicielko Efemerycznego Ogrodu - gratulacje.

A mnie cieszy i nie szkoda, że teraz program powstaje w Waszym ogrodzie - rzadko komu udaje się własnymi siłami założyć ogród na takiej rozległej przestrzeni od zera i tak szybko, z wieloma gatunkami i kącikami.
I jeszcze go "ustroić". Więc to jest bardzo ciekawe, zobaczyć, jak powstaje, jak dużo starań wymaga.

A po latach fajnie będzie zobaczyć jeszcze raz i posłuchać, co wydoroślało i zaczęło żyć swoim życiem.

Ewcia uwielbiam Cię , Twój ogród też, wiesz o tymJak by co to mi coś podpowiedz na privie, bo masz chyba największe doświadczenie z Tą ekipą
sylwia_slomc... 11:19, 21 maj 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Bajka!

Ja go najbardziej lubię jak dalie już kwitną....ale już z ziemi wylazły
kasiek 11:34, 21 maj 2018

O focie dorwałam - no super go przygotowałaś z Agą - mucha nie siada! A jak rodzina zareagowała? A zwłaszcza babcia?
sylwia_slomc... 12:33, 21 maj 2018

kasiek napisał(a)
O focie dorwałam - no super go przygotowałaś z Agą - mucha nie siada! A jak rodzina zareagowała? A zwłaszcza babcia?

Babcia nie chce występować, nie wychodziła wcale z domu, powiedziała, żeby nas nagrywali bo Ona już stara i tacy ludzie źle wyglądają, a akurat w sobotę kończyła 88lat
JustynaZ 12:44, 21 maj 2018

Gratuluję serdecznie. Dolina naprawdę warta jest występu w telewizji.
sylwia_slomc... 12:46, 21 maj 2018

JustynaZ napisał(a)
Gratuluję serdecznie. Dolina naprawdę warta jest występu w telewizji.

Dziękuję
kasiek 14:06, 21 maj 2018

Ale chociaż widzisz że są dumni (rodzice), że macie piękny ogród? Czy nie pokazuja tego?
sylwia_slomc... 14:17, 21 maj 2018

kasiek napisał(a)
Ale chociaż widzisz że są dumni (rodzice), że macie piękny ogród? Czy nie pokazuja tego?

Na priv
malgorzata_s... 14:41, 21 maj 2018

Sylwuś suuuuperNie przejmuj się niczym wcale. Montażysta zrobi swoje i będzie jak ma być.Ogród zmienia się ciągle i nie ma momentu idealnego na pokazanie jego najpiękniejszych chwil. Kiedy u mnie było byłam dumna że mam pięknie a dzisiaj myślę źe wtedy jeszcze o ogrodach niewiele wiedziałam ale mam fajną pamiątkę i porównanie do dzisiaj.Właściwie z tamtego ogrodu nie zostało wiele ale to co pokazywali jest, czyli oczko z huśtawką, szlaczek goździków pod domem i sałata z pomidorami przy studni.Jedni wolą ogród dojrzały inni młody bo widzą jak zakładać. Na końcu i tak wychodzi jak chce formuła programu i co producent chce pokazać.Najważniejsze są nagrania z Mają bo tych większość jest w odcinku.Ciesz się więc i nie stresuj buziaki
Pszczelarnia 15:01, 21 maj 2018

Nic Ci nie podpowiem. Bądź sobą.

A Ty mi powiedz, kiedy siałaś to wszystko w swoim warzywnym królestwie, że wszystko już takie duże - kapucha jak z angielskich wystaw ogrodniczych.

Wiem, że część to z rozsad ale jakieś takie bardziej wypasione u Ciebie.