Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Kasiek 22:50, 20 maj 2018

Sylwus, cudowna wiadomosc, gratuluje
ElzbietaFranka 23:00, 20 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Warzywnik zdecydował o natychmiastowym nagrywaniu

Jak mial nie zdecydowac skoro jest super. Ogrod ogrodem, ale w tym ogrodzie warzywka, grzadki, sceneria i pomysl exstra.
sylwia_slomc... 23:04, 20 maj 2018

Kasiek napisał(a)
Sylwus, cudowna wiadomosc, gratuluje

Dzięki
sylwia_slomc... 23:05, 20 maj 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Jak mial nie zdecydowac skoro jest super. Ogrod ogrodem, ale w tym ogrodzie warzywka, grzadki, sceneria i pomysl exstra.

Miło mi
Radziu2013 23:09, 20 maj 2018

Sylwia gratulacje! Ale się cieszę, że będę mógł obejrzeć Was w Mai...co prawda tak jak napisałaś dopiero za rok (), ale za to w kilku odsłonach

Kostka na rabatach bardzo ładnie się prezentuje...podkreśla rośliny i kształty...a ta rabata, na której sypaliście ostatnio świeże trociny wygląda Świetnie

Acha...o tym kąkolu, to rzeczywiście nie pomyślałem... Jakoś miałem zakodowane w głowie, że skoro sypałaś nasiona w kretowiny, to pewnie rosną blisko ścieżki...Niech rośnie pięknie
sylwia_slomc... 23:33, 20 maj 2018

Dziękujemy Kostka jeszcze będzie na kolejnych rabatachciesze się, że rozumiesz, bo nie wynika to z niechęci zebrania, tylko z niemożliwości odnalezienia
Mala_Mi 00:32, 21 maj 2018

Dasz radę, ogród się obroni.... mi tylko ,zal, że nie zobaczę go w telewizji jak troche ramy podrosną..

Te ogród to będzie i tak hit w Mai..

I za rok czy dwa przyjechaliby też go chętnie kręcić I liczę że to zrobią..

I bez stresu.. ekipa sympatyczna, a gadać o ogrodzie potrafisz

Anitka 01:12, 21 maj 2018

Sylwia gratuluję, bo chyba zapomniałam pogratulować. Tak mnie zaskoczyłaś a ja w kolejce w barze stałam. Myślałam w pierwszej chwili, że kogoś u was zamordowali albo coś dziwnego się wydarzyło, gdy usłyszałam:
TVN u nas będzie
Czemu nie dzwoniłaś, przyjechała bym pomóc, wiesz, że jestem zaprawiona w układaniu obwódek z kostki, a mam chwilową przerwę, bo kostka mam się skończyła. Jeśli trzeba jeszcze coś pomóc to mogę podjechać.

Jestem na świeżo po wizycie u was i jak się jest na miejscu to nie odczuwa się braku tych ram ogrodu, nawet powiem, że bez tych ram jest też dobrze. Czuć przestrzeń, naturalny krajobraz dookoła.
A u was tyle jest detali dużych i małych, że można chodzić i pięć razy w górę i do dołu i cały czas cię czym zaskakiwać. Nietuzinkowe pomysły na każdym kroku.

Może było by i lepiej jakby za kilka lat przyjechali. Ale pomyśl kochana, że babcia tego wydarzenia doczekała. Będzie z was dumna. To również hołd dla waszej pracy i poświęcenia całej waszej rodziny. I jaką będziecie mieć motywację do kolejnego działania.
A w Mai są też ogrody, do których ekipa wróciła po kilku latach pokazując co się zmieniło. Wiec może i wasze ranczo obejrzymy również z ramami. A patrząc na wasze poczynania to będzie zupełnie nowy ogród. Tego z całego serca wam życzę.
anpi 01:16, 21 maj 2018

Dzień nie miałam internetu,drugi dzień czasu...przed snem zaglądam,a tu tyle trzeba się cofać żeby wszystkiego dokładnie się dowiedzieć...Gratuluję!!!Cudnie u Was....ja wiedziałam, że tak będzie... i prędzej czy później zmierzycie się z tą wizytą.Fajnie że wcześniej
A te wasze ścieżeczki w warzywniaku śnią mi się po nocach i myślę jak by tu je gdzieś troszkę zmałpować?
Katkak 05:51, 21 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)
Dasz radę, ogród się obroni.... mi tylko ,zal, że nie zobaczę go w telewizji jak troche ramy podrosną..

Te ogród to będzie i tak hit w Mai..

I za rok czy dwa przyjechaliby też go chętnie kręcić I liczę że to zrobią..

I bez stresu.. ekipa sympatyczna, a gadać o ogrodzie potrafisz

A mnie się wydaje, że pewnie za kilka lat będą chcieli zrobic odcinek porównawczy. Zobaczycie.