Gosiaczku dzięki wielkie Nagrania z Maja już 29 maja , dzisiaj mi zadzwonili......
Nie wyrabiam na zakrętach Dobrze, że dziewczyny kochane pomogą, bo mój eM jak na złość od jutra do roboty na południe, więc o 10 z domu musi wyjeżdżać nic mi nie pomoże jeśli nie dostanie urlopu
Nagranie z Mają zajmuje czas. wtedy kręcą najwięcej.. u mnie byli 3 razy i za każdym razem zeszło im cały dzień.. wiec raczej nie pomyłka.
U Ciebie i Kasi jest dużo do kręcenia.. Kasi ogród mniejszy ale pełen niespodzianek, a u Ciebie to już wogle jazda bez trzymanki tyle tego masz.
Wrzuć na luz... będzie dobrze.. i na 1100% to się ludziom spodoba
A Twój warzywnik to mi sen spędza z powiek. jak tylko znajdę czas (ale to już za rok..w tym roku nic nie robię w warzywniku i w szklarni) to zrobię chociaż porządek. Bo mi zwyczajnie wstyd, ale nie wyrabiam z niczym.. doby nie rozciągnę To tez trzeba przeżyć ..
Nie umiem udawać kogoś innego, nawet na zawołanie nie potrafię...taka marna ze mnie aktorka
A na poważnie to ja mam zaraz wszystko wymalowane na gębie więc nawet makijażu nie noszę, a fryzjer się o mnie upomina, ale czasu teraz tym bardziej brak Więc będę naturalna jak mnie Pan Bóg stworzył tylko w odzieży hi hi
Ewka siewy w grunt zrobiłam jakoś po połowie kwietnia, a resztę początkiem maja i ostatnie koło 15 maja jak fasola, cukinia, groszek i dynie, groszki i cukinie już wyłażą z ziemidynia jeszcze śpi , a na słonecznik nie popatrzyłam
Z rozsady mam kapustki i pomidorki, oraz kalarepkę i selery( kupiłam gotowe, bo mnie siewy w doniczkach nie wychodzą)
A warzywnik dostał tylko cały kompostownik i kilka worków czarnej ziemi( jak do roślin doniczkowych)
I został podlany gnojówką z pokrzyw z zeszłego sezonu
U mnie zawsze pierwsze siewy to rzodkiewka, sałatka i koper, oraz dymka w ziemię
Ale się dzieje
Nadrobiłam wszystko i gratuluję Sylwia.
Twój ogród jest niepowtarzalny i stworzony, wymyślony przez Was.
Ciężką pracą ale też z pasją.
Wam się po prostu chce.
Z radością obejrzę.
Warzywniak mnie powalił na kolana. Cudo