Wreszcie i ja docieram z gratulacjami, to swoje miejsce na ziemi tworzycie fantastycznie i z wielkim poświęceniem. Mam nadzieję, że i ten aspekt będzie można dostrzec w programie
Naparstnice gwiazdorzyły w odpowiednim czasie
Dzieki Żebyś wiedziała , dziś już naparstnice są na finiszu, a objął prowadzenie kolor żółty i czerwony
wiesiołki, tojeście i róże, a już zaczynają lilie, liliowcowa zmieniła kolor z żółtego na pomarańczowy
Sylwia dzięki za wspólnie spędzony dzień w fantastycznym gronie i przemiłej atmosferze
Lawendą cały dom pachnie Zasuszę sobie i będzie mi przywoływać we wspomnieniach ten fantastyczny dzisiejszy dzień.
Buziaczki i do następnego
Anitko to nam było niezmiernie miło, że zaprosiłaś nas z tej lawendy do Swojego cudnego ogrodu Już mi się mój tak nie podoba
Ale na starość jak zmieniać będę to wołam na pomoc Ciebie i do wystroju domu po remoncie też
Anitko to nam było niezmiernie miło, że zaprosiłaś nas z tej lawendy do Swojego cudnego ogrodu Już mi się mój tak nie podoba
Ale na starość jak zmieniać będę to wołam na pomoc Ciebie i do wystroju domu po remoncie też