7 lat to tam jest a nikt na forum nie wiedział....i nikt z forum tam wczesniej nie był ....a jesli był to zachował to w tajemnicy
a w niedzielę ludzi tłum tam był i zaangażowani chłopcy parkingowi do kierowania ruchem (których zapewne trzeba było opłacic) ...czyli zazwyczaj w wolne dni jest tam dużo ludzi ...bo byli dobrze przygotowani na tłumy
i myślisz że ekipa pogodynki z tvn siedzi całymi dniami na O żeby ten cały ciałkot obczytac???? ...sama nie czytasz forum ...masz kilka watków w których bywasz i tyle
To prawda telewizja ma siłę, ale myślę, że O nie doceniasz Po nas już byłyście Wy, a w ten weekend następne osoby z O się wybierają, a przecież O czyta masa osób niezalogowanych, o których nie wiesz czy nie pojadą, a do tego poczta pantoflowa też działa. Siła internetu jest duża. Nie wiem od kiedy mają otwarte do zwiedzania, ale w naszej okolicy, a blisko jestem dopiero w tamtym roku usłyszeli ludzie
Jakby nie było robimy im reklamę fotkami, tak samo jak niektórym szkółkom roślin, polecając lub podlinkowując gdzie można coś kupić
Nie wszystko czytaj tak dosłownie, czasem to przenośnia a czasem żart