Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

13:36, 14 cze 2018
akurat TV i internet maja duza siłe przekazu. a na te Lawendowe Pola to reklama musiała lokalnie jakas pójsc bo u T w pracy co niektórzy wiedzieli i byli tam

a jak zamiesciłam zdjecia na insta to dostałam kilka zapytan o dokładny adres ...czyli ludzie sie tam wybiora

bardzo mnie to cieszy bo polecam kazdemu to miejsce ...sposób w jaki to sie tam realizuje do mnie przemawia ...i to nasadzenie jest pomysłowe .....wszystko mi sie tam podoba .....oprócz rundupu !!!...bo wypsikane tam okropnie było

a teraz był u mnie z zakładu pan do wymiany licznika i ogródek obleciał zachwycony ze go wpuściłam i zonie powie i pokaze bo ona tez czyta fora ogrodowe i po kilka razy oglada programy ogródkowe)) ale zmartwiło mnie to ze oni przed załozeniem rabat rundupuja chwasty swiadmosc ekoligiczna beznadziejna

anabuko1 13:45, 14 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dwa takie koła dziewczyny mi na spotkanie przywiozłyDo mojego ogrodu bardzo pasują

O to masz szczęście. Cukier rzecz.I jeszcze jak wykorzystana.
Kącik z parawanem pierwsza klasa.!!
sylwia_slomc... 22:03, 14 cze 2018

eee_taam napisał(a)
akurat TV i internet maja duza siłe przekazu. a na te Lawendowe Pola to reklama musiała lokalnie jakas pójsc bo u T w pracy co niektórzy wiedzieli i byli tam

a jak zamiesciłam zdjecia na insta to dostałam kilka zapytan o dokładny adres ...czyli ludzie sie tam wybiora

bardzo mnie to cieszy bo polecam kazdemu to miejsce ...sposób w jaki to sie tam realizuje do mnie przemawia ...i to nasadzenie jest pomysłowe .....wszystko mi sie tam podoba .....oprócz rundupu !!!...bo wypsikane tam okropnie było

a teraz był u mnie z zakładu pan do wymiany licznika i ogródek obleciał zachwycony ze go wpuściłam i zonie powie i pokaze bo ona tez czyta fora ogrodowe i po kilka razy oglada programy ogródkowe)) ale zmartwiło mnie to ze oni przed załozeniem rabat rundupuja chwasty swiadmosc ekoligiczna beznadziejna

A wiesz co jest najgorsze? Że w Tv wciskają ludziom kit, że uprawa jest prowadzona ekologicznie
Randoupu nie używają pewnie bo i lawendę by popaliło, ale coś selektywnego leci pewnie non stop A jak byłaś były chmury motyli, bo przy nas tylko pojedyncze sztuki latały, a u sąsiadki lawenda jest oblepiona tak jak nie przymierzając psujące się mięso muchami, podchodzisz i chmura motyli się unosi.....tam spodziewałam się więcej, a nie było
sylwia_slomc... 22:07, 14 cze 2018

anabuko1 napisał(a)

O to masz szczęście. Cukier rzecz.I jeszcze jak wykorzystana.
Kącik z parawanem pierwsza klasa.!!

Aniu kącik z parawanem to u Kasi w Ogrodzie złudzeń i niespodzianek
sylwia_slomc... 23:48, 14 cze 2018

Bożenko to ta azalia co teraz taka biedna
rok temu w maju

W tym roku w maju

i obecnie

i rodek teraz

sylwia_slomc... 02:13, 15 cze 2018

Ciut prywaty

Ostatni weekend upłynął nam pod znakiem AfrykiI nowych znajomości
z nami Ojciec Nataniel z Kenii

i Alex masajski wojownik z Tanzanii

grał trzeci raz w życiu i ograł wszystkich bez wyjątku, którzy ośmielili się stanąć do gry
sylwia_slomc... 02:18, 15 cze 2018

A teraz wracamy do ogrodu z nowa energią

sylwia_slomc... 02:22, 15 cze 2018

sylwia_slomc... 02:25, 15 cze 2018

sylwia_slomc... 02:29, 15 cze 2018

Paweł dzięki Tobie go mam