Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

gosika67 22:32, 10 lip 2018

Sylwia u nas zlało dość dobrze, a te koryta z balii zrobię jak u Ciebie-kiedyś.
sylwia_slomc... 22:35, 10 lip 2018

la_estrellita napisał(a)

Oj dobrze, że wymyśliłaś trzecią donicę. Z dwiema niby jest dobrze ale jakby czegoś brakowało. Skąd Wy bierzecie siły i moce przerobowe? Można to jakoś rozmnożyć i przesłać? .

P.S. Śliczna ta dalia .

Moce przerobowe wyprodukowałam 19 lat temu i po trzech latach powtórzyłam produkcje ....taka byłam sprytna i przewidująca

Czy można rozmnożyć, jasne, że tak w tym celu trzeba się rozmnażać, szanse na moce przerobowe są 50 na 50 tylko trzeba wcześniej swój czas i swoje moce zainwestować przez naście lat i gwarancja, że się je uzyska żadna Czasem dwie lewe ręce te moce miewają

Dalia tegoroczny nabytek
sylwia_slomc... 22:37, 10 lip 2018

gosika67 napisał(a)
Sylwia u nas zlało dość dobrze, a te koryta z balii zrobię jak u Ciebie-kiedyś.

Rób Gosiu, szybko się robi, a efekt od razu inny Do mnie na razie ten deszcz nie dotarł, a chmury dookoła chodzą.
la_estrellita 23:11, 10 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Moce przerobowe wyprodukowałam 19 lat temu i po trzech latach powtórzyłam produkcje ....taka byłam sprytna i przewidująca

Czy można rozmnożyć, jasne, że tak w tym celu trzeba się rozmnażać, szanse na moce przerobowe są 50 na 50 tylko trzeba wcześniej swój czas i swoje moce zainwestować przez naście lat i gwarancja, że się je uzyska żadna Czasem dwie lewe ręce te moce miewają

Dalia tegoroczny nabytek

No to wychodzi na to, że Twoja młodsza moc przerobowa jest w tym samym wieku co moja starsza. Raczej nie będę powtarzać. Raz spróbowałam i trafiłam w te nieprzerobowe 50 . Więcej próbować nie będę bo mi czasu na ogród już całkiem zabraknie .
sylwia_slomc... 23:18, 10 lip 2018

la_estrellita napisał(a)

No to wychodzi na to, że Twoja młodsza moc przerobowa jest w tym samym wieku co moja starsza. Raczej nie będę powtarzać. Raz spróbowałam i trafiłam w te nieprzerobowe 50 . Więcej próbować nie będę bo mi czasu na ogród już całkiem zabraknie .

O mały włos, a moja młodsza moc przerobowa też by się nieprzerobową okazała, więc rozumiem bez dwóch zdań....trzy lata walki o przerobowość było dzień w dzień....
Kasiek 00:14, 11 lip 2018

Ot, i co znaczy jednosc jajnikow...
Kasiek 00:50, 11 lip 2018

Sylwia, ostatnio pytalam sie u Ciebie, o taka mala przy ziemi rosnaca roslinke...Ciemne, lsniace liscie..Podalas nazwe, a ja oczywiscie zapomnialam Na drugi dzien, calkiem przez przypadek, natknelam sie na nia w sklepie i kupilam,.. Nie chce mi sie szukac srylion stron wstecz...
Pamietasz moze ? Jak nie, to jutro zrobie fotke swojej, pomozesz ?
Iwonka 07:32, 11 lip 2018

Piękny kolor glicynii a donice pasują idealnie w nowe miejsce U mnie wczoraj w końcu popadało, niedługo ale solidnie. Muszę dziś koniecznie poplewić, od maja wszystko zarasta.
sylwia_slomc... 10:04, 11 lip 2018

Kasiek napisał(a)
Sylwia, ostatnio pytalam sie u Ciebie, o taka mala przy ziemi rosnaca roslinke...Ciemne, lsniace liscie..Podalas nazwe, a ja oczywiscie zapomnialam Na drugi dzien, calkiem przez przypadek, natknelam sie na nia w sklepie i kupilam,.. Nie chce mi sie szukac srylion stron wstecz...
Pamietasz moze ? Jak nie, to jutro zrobie fotke swojej, pomozesz ?

A to nie chodziło o dąbrówkę nad moim " Morskim okiem"? Jak nie to zrób fotkę
sylwia_slomc... 10:06, 11 lip 2018

Iwonka napisał(a)
Piękny kolor glicynii a donice pasują idealnie w nowe miejsce U mnie wczoraj w końcu popadało, niedługo ale solidnie. Muszę dziś koniecznie poplewić, od maja wszystko zarasta.

Iwonko ja już w między czasie dwa razy wszystko plewiłam, a wygląda jakbym palcem nie ruszyła Też plewię, tylko, że u mnie dwie krople spadły, czekam na deszcz bo to nawet nie rosa była