Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 23:56, 23 lip 2018

Anitka napisał(a)
Sylwia dziękuje za kolejne spotkanie i gościnę niedzielną. Mam nadzieje, że hortką odkupiłam winny Ale jak takich gości wypraszać
Powiem ci, że na zdjęciach Gosi to ani jesieni, ani suszy u ciebie nie widać.
Buziaczki i pozdrowienia dla ciebie i Wojtka.

Anitko nam było bardzo miło Hortka już posadzonaCiekawe czy jej miejsce spasuje
Tej suszy to tylko na fotkach nie widać bo w realu to sama wiesz jak jest, hortki ogrodowe dopiero wieczorem się podnoszą
Jak dziś rośliny sadziłam w różnych miejscach ogrodu to w niektórych ziemia się z łopaty rozsypywała w proch, na wilgotne fajnie nie trafiłam nigdzie, czekam nadal na deszcz
malgorzata_s... 00:09, 24 lip 2018

Pięciorniki się powinny sprawdzić. Na agro bezpośrednio posadziłabym tojeść. Uwielbia wodę i nic jej nie zaszkodzi, nawet zalanie i mocny nurt. Mam przy oczku i sadzonki mogę Ci zrobić. Widziałam też w Rumuni na betonie który rzekę regulował bluszcz. posadzony był na brzegu i pięknie zwisał na beton.Też mam i sadzonki mogę zrobić.Myślę że trzmielina też by się sprawdziła.
sylwia_slomc... 00:13, 24 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pięciorniki się powinny sprawdzić. Na agro bezpośrednio posadziłabym tojeść. Uwielbia wodę i nic jej nie zaszkodzi, nawet zalanie i mocny nurt. Mam przy oczku i sadzonki mogę Ci zrobić. Widziałam też w Rumuni na betonie który rzekę regulował bluszcz. posadzony był na brzegu i pięknie zwisał na beton.Też mam i sadzonki mogę zrobić.Myślę że trzmielina też by się sprawdziła.

O widzisz i to są jakieś konkretyA którą tojeść masz na myśli rozesłana czy kropkowaną Gosiu, mam obie to sobie podzielę
anpi 00:19, 24 lip 2018

Niezły maraton spotkaniowy macieA Twoje roślinki ciągle w błysku fleszy -chciałoby się powiedziećAle zasługują...cały ogród urodziwy,ogrom pracy widać na każdym kroku...
malgorzata_s... 00:21, 24 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

O widzisz i to są jakieś konkretyA którą tojeść masz na myśli rozesłana czy kropkowaną Gosiu, mam obie to sobie podzielę

Rozesłaną. Ja mam zieloną ale jest i żółta. Fajnie by wyglądała wymieszana
Szybko rośnie i jest niezniszczalna.Tam Ci sporo sadzonek wyjdzie więc jak chcesz to tylko pisz.
sylwia_slomc... 00:38, 24 lip 2018

anpi napisał(a)
Niezły maraton spotkaniowy macieA Twoje roślinki ciągle w błysku fleszy -chciałoby się powiedziećAle zasługują...cały ogród urodziwy,ogrom pracy widać na każdym kroku...

Dobrze, że mi się udało wyplewić z grubsza całość, a eM pokosił trawki Ogród w tym roku ma ciężko, przez tą suszę.....ale dzięki spotkaniom jest w miarę na bieżąco sprzątany, choć nie tak jak by się chciało
sylwia_slomc... 00:39, 24 lip 2018

Rozesłaną. Ja mam zieloną ale jest i żółta. Fajnie by wyglądała wymieszana
Szybko rośnie i jest niezniszczalna.Tam Ci sporo sadzonek wyjdzie więc jak chcesz to tylko pisz.

Moja jest chyba ta żółta, to chętnie tę zieloną przygarnę
05:25, 24 lip 2018

u Gosi zobaczyłam spotkaniowe foty i przyleciałam tutaj zobaczyc więcej zdjęć ale tylko Gosia wstawiła swoje

a co to za dwie blondynki są ...z jakich wątków ?
Katkak 05:32, 24 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Rozesłaną, tą płożącą. Też Ci mowiłam Słońce zeby tam tojeść dać. Zrobi ładny dyeanik.
Anda 07:21, 24 lip 2018

U Ciebie jak zwykle gwarno Co mnie w ogóle nie dziwi przy takim ogrodzie i takiej pasji
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies