Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 10:21, 08 sie 2018

Toszka napisał(a)
Moje Drogie, wszystko rozumiem...ale ten post Justyny powinien iść na priva, a nie na ogólnie dostępnym forum, gdzie każdy teraz może poczytać o życiu Sylwii...nie podoba mi się tak wyrażony sposób troski. Wszystko to mozna było powiedzieć w cztery oczy, albo w innej formie napisać.

Ja uważam, że był nie potrzebny. Za każdym razem jak mi coś dolega podobny otrzymuję. A już co do mojego mieszkania ....ja tam nie mieszkamkiedyś bym chciała, ale wcześniej dom wyremontujemy
w mieszkaniu udogodnienia techniki posiadam i nie widzę powodu kupować podwójnie
sylwia_slomc... 10:22, 08 sie 2018

Katkak napisał(a)
Dajmy już spokój tym dyskusjom. Zostanmy przy nieszczerym wazeliniarstwie. Sylwia ma swój rozum, nie jest ubezwłasnowolniona i wie co robi.

Dokładnie
sylwia_slomc... 10:23, 08 sie 2018

pawel_snopek napisał(a)
Sylwia mam pytanie co to jest za werbena co jakiś czas temu dostałem od ciebie? bo nie mogę znaleźć w necie:/. Czy ona zimuje czy trzeba ją wysiewać??

Werbena hastata Pawełku, sama się u mnie wysiewa
sylwia_slomc... 10:25, 08 sie 2018

Toszka napisał(a)
Kasiu, tu nie chodzi o wazeliniarstwo, bo ono postępów nie daje, a daje jedynie ułudę nieomylności...
Tu chodzi o formę...wszystko mozna powiedzieć, ale tak, by nie obrazić, nie wyciągać na forum publicznym, ogólnie dostępnym wszakże!!! czyjegoś zycia prywatnego...
Błagam Was - chrońcie życie prywatne!
Już były na forum przypadki, kiedy prywatne informacje zostały wykorzystane w mało szczytnym celu (dyplomatycznie rzecz ujmując).
Myślę, że właśnie nadarza się okazja by o tym przypomnieć. Nigdy nie wiadomo kiedy, kto i co może być wykorzystane przeciwko nam...Ja już nie mówię o takich przypadkach jak zamieszczanie zdjęć z adresem, numerami rejestracyjnymi samochodów, podawanie terminów wyjazdów etc...mówię o zamieszczaniu zdjęć dzieci, podawaniu informacji wrażliwych o sobie i członkach rodziny...nigdy nie wiadomo kiedy i kto to wykorzysta...choćby koledzy dzieci, przyszły pracodawca lub najzwyklejsze trolle....

A często o tym zapominamy
Basilikum 10:38, 08 sie 2018

Toszka ma racje co do prywaty

Sylwia zdrowiej juz dzis?
Melduje, ze u mnie popadalo ufff i ciutke sie ochlodzilo

A co do robot, to my tez robimy od rana do nocy i czasami sobie mysle, ze po co mi ten ogrod jak nie mam czasu w nim posiedziec ale my tak lubimy a siedziec ja nie umiem. Byla u nas paniu z urzedu, sprawdzic nasze pomieszczenie do przerobu miesa. No i pania prywatnie tez znam i przy okazji sobie pogadalysmy ale maz byl glownie zajety i ja co chwila gdzies od stolu wstawalam a to jajka od przepiorek przyniesc, a to pralke wlaczyc a to garnki przestawic. No nie potrafie siedziec bezczynnie, katastrofa jakas.
sylwia_slomc... 10:52, 08 sie 2018

Basilikum napisał(a)
Toszka ma racje co do prywaty

Sylwia zdrowiej juz dzis?
Melduje, ze u mnie popadalo ufff i ciutke sie ochlodzilo

A co do robot, to my tez robimy od rana do nocy i czasami sobie mysle, ze po co mi ten ogrod jak nie mam czasu w nim posiedziec ale my tak lubimy a siedziec ja nie umiem. Byla u nas paniu z urzedu, sprawdzic nasze pomieszczenie do przerobu miesa. No i pania prywatnie tez znam i przy okazji sobie pogadalysmy ale maz byl glownie zajety i ja co chwila gdzies od stolu wstawalam a to jajka od przepiorek przyniesc, a to pralke wlaczyc a to garnki przestawic. No nie potrafie siedziec bezczynnie, katastrofa jakas.

Niektórzy tak mają Izka w genach
Katkak 10:57, 08 sie 2018

Toszka napisał(a)
Kasiu, tu nie chodzi o wazeliniarstwo, bo ono postępów nie daje, a daje jedynie ułudę nieomylności...
Tu chodzi o formę...wszystko mozna powiedzieć, ale tak, by nie obrazić, nie wyciągać na forum publicznym, ogólnie dostępnym wszakże!!! czyjegoś zycia prywatnego...
Błagam Was - chrońcie życie prywatne!
Już były na forum przypadki, kiedy prywatne informacje zostały wykorzystane w mało szczytnym celu (dyplomatycznie rzecz ujmując).
Myślę, że właśnie nadarza się okazja by o tym przypomnieć. Nigdy nie wiadomo kiedy, kto i co może być wykorzystane przeciwko nam...Ja już nie mówię o takich przypadkach jak zamieszczanie zdjęć z adresem, numerami rejestracyjnymi samochodów, podawanie terminów wyjazdów etc...mówię o zamieszczaniu zdjęć dzieci, podawaniu informacji wrażliwych o sobie i członkach rodziny...nigdy nie wiadomo kiedy i kto to wykorzysta...choćby koledzy dzieci, przyszły pracodawca lub najzwyklejsze trolle....

Jestem tega samego zdania i sama niedawno o rozsądek apelowałam.
Mirka 11:03, 08 sie 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Werbena hastata Pawełku, sama się u mnie wysiewa
O to dobra wiadomość bo i ja ją mam pierwszy rok. Siałam z nasion i mam też białą.
roma2 11:13, 08 sie 2018

Brawo Toszka, brawo Kasia. I jeszcze jedna prośba. Uszanujmy czyjeś wybory życiowe. Nie lubię, gdy ktoś usiłuje mi urządzać życie wedle własnych jedynie słusznych poglądów. Buzi Sylwia i rób tak byście Wy byli szczęśliwi. Aaa, piorę ręcznie i zmywam też. I dużo czytam, bo mam czas. Super jest.
sylwia_slomc... 12:06, 08 sie 2018

Romeczko dla Ciebie takie jabłuszka