Dałabyś bliższe zdjęcie tego "kwiatka" bo ja tu juz od tego kompa ślepne chyba w pierwszej chwili myślałam że to Turzyca GRAYA ale chyba nie porównaj. Spadam bo już miałam iśc spac i odkleić sie od tego kompa nie umie
Sylwia no nie załamuj mnie, że w zimie dopiero będziesz go malować. JA tutaj czekam kobieto i doczekać się nie mogę, a Ty mi tu z zimą . Słomczewska - do roboty
A to napewno trawka? Bo mi to wygląda jak trzykrotka wirginijska tylko przekwitła.
Moim aparatem to będzie jeszcze bardziej nieostro, ale to nie ona chyba bo ten kwiatek, a w zasadzie to wygląda jak nasienniki ułożony jest w baldaszkę podobnie jak u kopru i spod niej sterczą bezpośrednio też te źdźbła trawy. a nasiennik pojedynczy podobny do tego jak u tej turzycy
Kasia ja chętnie, ale muszę mieć farby i relief, a po to trzeba jechać do sklepu plastycznego, no i ten brak czasu notoryczny......ja jeszcze z ogrodu nie wylazłam z robotą jak skończę sezon to raczej w tedy.......cierpliwości , na razie myślę nad wzorem
Kasiu relief - mogłam coś w literówce pokręcić ale to taki lakier pasta w tubce do wykańczania po obwodzie malunku na szkle już na sam koniec po malowaniu poprawia się nim kontury i maskuje nie dociągnięcia pędzla - tak jakbyś na rysunku jeszcze raz ołówkiem poprawiała kontury