Romuś Ty masz chociaż zapożyczony widok , a u mnie .......łyse pola i nigdy nie wiem co za rok na nich rolnicy posadzą, przez wiele lat były to tunele foliowe.....to wiesz jaki widok był dlatego sadzę dużo drzewStaram się je sadzić po obwodzie bardziej w celu osłonięcia od tych widoków, wiatrów i wścibskich oczu i stworzyć taką enklawę dla ptaszków jak ma Bogdzia
Środkiem sadzę mniejsze krzewy i magnolie, żeby przy tej ilości drzew za bardzo wszystkiego nie zacienić
Sylwio jakiej wysokości masz siatkę leśną? I zamawialiście gdzieś koło siebie w sklepie czy internetowo? I jaką masz (jakie zagęszczenie oczek na dole)?
Poczytałam troche i nie można powiedziec by Ci pracy brakowało.U mnie sosny się nie sprawdziły, Fajne dokąd młode , potem łysieją od dołu , gubią igły i nie wyglądaja ładnie a zbieranie igieł gorsze od grabienia liści.Pozdrówka zostawiam.