Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 00:06, 07 wrz 2018

Dorotko na efekt końcowy to pewnie sezon, dwa trzeba poczekać, ale myślę, że wyjdzie fajnie Już mnie mierził strasznie ten rów, patrzeć było przykro nawet po wykoszeniu, a nie było jak unikac tematu, bo raz, że zalewał część ogrodu, a dwa, kilka, kilkadziesiąt razy dziennie trzeba było koło niego przechodzić, teraz to może być przyjemny widok, tylko trochę czasu i pracy jeszcze potrzeba
roma2 00:20, 07 wrz 2018

Siłaczka
Gardenarium 00:23, 07 wrz 2018

Nasiona doszły Ogromnie się cieszę

Instagram Ogrodowiska
sylszu 00:27, 07 wrz 2018

Tak szczerze, to współczuję ….i zazdroszczę równocześnie. Mój ogródeczek sobie robię ...czasami coś przesadzę...a u Ciebie ciągle zmiany, ciągle nowości, nowe nasadzenia - pomimo tego, że ogród ma już parę lat. Podziwiam.
Urszulla 07:00, 07 wrz 2018

Sylwia, jest rewelacyjnie. Od strony boiska możesz korą drobną wysypać. Ona się zawsze rozłoży nawet jak spłynie. Ale i tak jest genialnie zrobione. Podziwiam Was efekty pracy też oczywiście bo wszystko fajnie spasowane. Masz zmysł

Katkak 07:31, 07 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Super to za dużo powiedziane, ale na pewno lepiej niż to co było
Potrzebuje pomysłu na tą ścianę siatki z matą. Czymś tam muszę udekorować, powiesić albo postawić(uziemić), nie masz jakiegoś pomysłu? Chciałbym, żeby było ciekawie, by pasowało do reszty ogrodu i stylu......i czarna dziura, nie wiem co bym tam chciała, wiem, że musi być spore bo inaczej zginie w tłumie....

Cyknij mi fotkę to coś wymyślę, ale muszę widzieć.
sylwia_slomc... 09:32, 07 wrz 2018

roma2 napisał(a)
Siłaczka

To raczej determinacja by ten mordor jak to mówi Gabrysia zmienić w coś fajnego
sylwia_slomc... 09:32, 07 wrz 2018

Gardenarium napisał(a)
Nasiona doszły Ogromnie się cieszę

Super, cieszę się, że poczta nie zawiodła
sylwia_slomc... 09:34, 07 wrz 2018

sylszu napisał(a)
Tak szczerze, to współczuję ….i zazdroszczę równocześnie. Mój ogródeczek sobie robię ...czasami coś przesadzę...a u Ciebie ciągle zmiany, ciągle nowości, nowe nasadzenia - pomimo tego, że ogród ma już parę lat. Podziwiam.

Przy takiej powierzchni jak u nas jest jeszcze sporo do zrobienia nawet po kilku latach zakładania. Ale zazdrościć nie ma czego bo to duża ilość roboty jest
sylwia_slomc... 09:38, 07 wrz 2018

Urszulla napisał(a)
Sylwia, jest rewelacyjnie. Od strony boiska możesz korą drobną wysypać. Ona się zawsze rozłoży nawet jak spłynie. Ale i tak jest genialnie zrobione. Podziwiam Was efekty pracy też oczywiście bo wszystko fajnie spasowane. Masz zmysł

Z korą dobry pomysł tylko trochę kasy żal na coś co może być dwa dni np. albo rok lub dwa( nie wiem kiedy znowu wyleje.....poobserwujemy w przyszłym roku pewnie, czy się nasza robota sprawdzi i może wtedy zdecydujemyCieszę się, że Ci się podoba, bo jesteś osobą, która widziała jak było w realu