Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

AnnaCh 20:51, 25 wrz 2018

Przepiękny kociak, super, że trafił do Was. Będzie miał kochający dom, zupełnie przeciwnie niż tam skąd przyszedł, jacyś ludziska bez serca...
tulucy 20:55, 25 wrz 2018

Jejusiu jaka ślicznota...
MartaKozak 20:58, 25 wrz 2018

Farta kociak ma, dużego
sylwia_slomc... 20:58, 25 wrz 2018

marba napisał(a)
Ale słodkie maleństwo. Uratowaliście jej świat. Brawo Wy!

Wystraszona była okropnie. Mam nadzieję, że się z Pokerem jednak polubią bo na jednym podwórku przyszło im żyćMuszę ją odrobaczyć i odpchlić, ale to jak troszkę ją odkarmię bo nie waży prawie nic...ciężko by mi było dawkę leku obliczyć na tak małą wagę.
sylwia_slomc... 21:00, 25 wrz 2018

AnnaCh napisał(a)
Przepiękny kociak, super, że trafił do Was. Będzie miał kochający dom, zupełnie przeciwnie niż tam skąd przyszedł, jacyś ludziska bez serca...

Zamiast uśpić ślepy miot to podrzucają w polach na pastwę losu. Że jej dorosłe koty nie zagryzły i sowa nie upolowała, to miała szczęście.
sylwia_slomc... 21:01, 25 wrz 2018

tulucy napisał(a)
Jejusiu jaka ślicznota...

Prawda? Jak się mogła nie podobać, zakochaliśmy się z eMusiem oboje, nawet eM chyba bardziej niż ja
sylwia_slomc... 21:04, 25 wrz 2018

MartaKozak napisał(a)
Farta kociak ma, dużego

Cóż było robić, przygarnęliśmy biedę, choć na zimę to będzie trochę problem z takim maluchem bo w domu rządzą psy, ale ma przygotowany ciepły kącik w składziku, a jak będą ostre mrozy to zaproszę do kotłowni
tulucy 21:08, 25 wrz 2018

U mnie taka malucha tak ustawiła dorosłego wielkiego psa i to już pierwszego dnia w domu, że potem pies spał przed budą, a kocia w budzie. I po podwórku mogła wszędzie spacerować, żaden pies jej nie zaczepił, bo za nią szedł nasz pies... A on miał posłuch na podwórku. To ona rządziła
JoannA 21:10, 25 wrz 2018

Śliczne maleństwo. I miało szczęście trafić do dobrych ludzi.
Moja siostra znalazła w polu kukurydzy taką samą bidulkę i okazało się że jest zupełnie ślepa. Ileż wdzięczności okazuje to małe stworzonko za uratowanie życia. A jak psiarnia opiekuje się tą małą znajdą Jakby czuły że to taki nieszczęśliwy kotek.
sylwia_slomc... 21:14, 25 wrz 2018

tulucy napisał(a)
U mnie taka malucha tak ustawiła dorosłego wielkiego psa i to już pierwszego dnia w domu, że potem pies spał przed budą, a kocia w budzie. I po podwórku mogła wszędzie spacerować, żaden pies jej nie zaczepił, bo za nią szedł nasz pies... A on miał posłuch na podwórku. To ona rządziła

Ha ha haCzyli kobiety rządzą
Zobaczymy jak się dogadają, ona na razie taka malutka, że leciała do Pokera jak do matki, a on warczał...nawet nie syczał jak kot tylko warczał, więc na razie mała dla własnego bezpieczeństwa, zamknięta w psim kojcu jest bezpieczna i ma ciepło, a przez siatkę się nosami wąchać mogą i poznawać w sposób bezpieczny