Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

kasiek 10:37, 21 paź 2018

Też się wybieram U mnie dziś też pełen luz, ale jestem Mega zadowolona Działać będę dalej bo mam głowę pełna pomysłów a serce pełne zapału Ten rok dodał mi skrzydeł. Trzymam kciuki - i to mocno
kasiek 10:40, 21 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Mnie się też przyjmują tylko mnie zależy na szybkim tempie wzrostu na razie, a takie przenosiny to dla drzewka sezon dwa w plecy...

To fakt, dla mnie to nie problem bo szkielet mam. Ale w tym przypadku myślę że warto pokusić się o rewolucję
dominika_ 12:03, 21 paź 2018

Widzę, że dziś ogrodowisko ma zmasowany atak na kler (również się wybieramy) Co do Twojej metamorfozy, mało to kobieto pracy masz, że kolejne nowości wymyślasz? Żartuję Taka już nasza natura ogrodnicza, sadzić, przesadzać, dosadzać
abiko 15:28, 21 paź 2018

Daliście radę wykopać doły? U mnie tak sucho, że róży nie mogłam posadzić, skrobałam ziemię
mirkaka 17:55, 21 paź 2018

Odbyłam wirtualną wycieczkę, wspaniała
Twój ogród urósł, wydoroślał, dojrzał, byłoby ciekawie porobić zdjęcia z drona, taka oaza wśród pól.
Waclaw 18:05, 21 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Może wieczorkiem lub jutro dziś mamy dzień rodzinno relaksacyjny. O ile można się zrelaksować na Klerze... Mam nadzieję nie stracić wiary w sens świata.

Sylwia,
na Klerze się nie zrelaksujesz. Film interesujący ale i przygnębiający.
Anomalie występują wszędzie. W tamtym środowisku również. Nie oznacza to, że cały świat jest zły.
A świat? Świat jest piękny.
sylwia_slomc... 19:45, 21 paź 2018

kasiek napisał(a)
Też się wybieram U mnie dziś też pełen luz, ale jestem Mega zadowolona Działać będę dalej bo mam głowę pełna pomysłów a serce pełne zapału Ten rok dodał mi skrzydeł. Trzymam kciuki - i to mocno

Warto zobaczyć by przejrzeć na oczyWytrąca z równowagi i daje mocno do zastanowienia. Miałam szczęście spotkać w życiu księży z powołaniem, a nie tylko dla kariery, choć z tym drugim obliczem niestety pecha też miałam poznać
Tobie się pomysły rodzą jak grzyby po deszczu
sylwia_slomc... 19:46, 21 paź 2018

kasiek napisał(a)

To fakt, dla mnie to nie problem bo szkielet mam. Ale w tym przypadku myślę że warto pokusić się o rewolucję

Zobaczymy jak wyjdzie
sylwia_slomc... 19:49, 21 paź 2018

dominika_ napisał(a)
Widzę, że dziś ogrodowisko ma zmasowany atak na kler (również się wybieramy) Co do Twojej metamorfozy, mało to kobieto pracy masz, że kolejne nowości wymyślasz? Żartuję Taka już nasza natura ogrodnicza, sadzić, przesadzać, dosadzać

No proszę. Byliście, jak przemyślenia?

Lubimy ta robotę trzeba przyznać.....choć już w tym roku sporo się udało
sylwia_slomc... 19:51, 21 paź 2018

abiko napisał(a)
Daliście radę wykopać doły? U mnie tak sucho, że róży nie mogłam posadzić, skrobałam ziemię

Ha, żebym taką ziemię jak mam na górze w całym ogrodzie miała.....czarna, tłusta, długo wilgoć trzyma, a jednocześnie przepuszczalna....
Dąb poszedł z gorszej w lepszą, maliny też