Fajnie spaceruje się po ogrodzie, który się zna. U Ciebie wszystko tak szybko rośnie, że jeszcze ze dwa lata i ogród będzie wyglądał tak jakby tam był od zawsze.
Dziękuję Anitko, smutny, dla mnie szczególnie dzisiejszy dzień. Ale co poradzić, trzeba żyć. Po śniegu już nie ma ani śladu, na fotkach tylko został. A dopiero po śladach na śniegu wiemy jakich mieszkańców w ogrodzie mamy i ilu
Grudzień zleciał nie wiem kiedy, na styczeń mam dwie rabaty do ogarnięcia i bielenie drzew, a w lutym startuję z przecinką owocowych i krzewów, potem mielenie gałęzi do marca nam zleci W marcu pierwsze kwiatki już się pokazują, dobrze, że już tylko dwa miesiące czyli ok 10 tygodni i znów będziemy wyglądać wiosny. A może Emuś skończy mi ten inspekt robić i będą wysiewy
Danusiu Wam też, żeby były zdrowe i spokojne te Święta. Całujemy i odliczamy do wiosny
Ogród pięknie u Ciebie przyprószony. Wczoraj też troszkę dosypało, lubię taki zamglony krajobraz. Święta U Was smutne, takie to życie trudne... Tak jak Ci pisałam nacieszcie się sobą i odpocznijcie... Buziaki kochana