Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Dorota123 14:52, 24 gru 2018

Fajnie spaceruje się po ogrodzie, który się zna. U Ciebie wszystko tak szybko rośnie, że jeszcze ze dwa lata i ogród będzie wyglądał tak jakby tam był od zawsze.
Gardenarium 16:52, 24 gru 2018

Jakie fajne zdanie przeczytałam styczeń, potem króciutki luty i wiosna...
miło myśleć o wiośnie.

Grudzień nadzwyczaj szybko zleciał, a to dlatego że dało się pracować w ogrodzie.
Pozdrowienia świąteczne Sylwio Całujemy Was mocno.

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 00:32, 25 gru 2018

Anitka napisał(a)
Sylwia smutny czas dla Was nastał - tulę mocno.
Takie bezśnieżne Święta to już standard, trzeba oczka na to przymknąć i doceniać to co mamy. Pospacerowała sobie po ogrodzie razem z tobą w górę i w dół. Oczka śnieżkiem nacieszyłam, ale Wasz ogród życiem tętni pomimo zimy.

Dziękuję Anitko, smutny, dla mnie szczególnie dzisiejszy dzień. Ale co poradzić, trzeba żyć. Po śniegu już nie ma ani śladu, na fotkach tylko został. A dopiero po śladach na śniegu wiemy jakich mieszkańców w ogrodzie mamy i ilu
sylwia_slomc... 00:33, 25 gru 2018

sylszu napisał(a)
Przykro mi bardzo z powodu Twojej straty i tym bardziej życzę spokojnych i relaksujących świąt Bożego Narodzenia.

Po świętach za chwilę styczeń, później krótki luty a w marcu roślinki będą się budzić do życia - to tak na pocieszenie. Pozdrawiam

Dziękuję Na pocieszenie pod choinka kolejne prezenty ogrodowe czekały, może jutro cyknę, fajna niespodzianka
sylwia_slomc... 00:35, 25 gru 2018

Dorota123 napisał(a)
Fajnie spaceruje się po ogrodzie, który się zna. U Ciebie wszystko tak szybko rośnie, że jeszcze ze dwa lata i ogród będzie wyglądał tak jakby tam był od zawsze.
Fajnie, że ze dwa lata, a nie siedem jak na początku, teraz już tylko lepiej może być z "małą" naszą pomocą
sylwia_slomc... 00:40, 25 gru 2018

Gardenarium napisał(a)
Jakie fajne zdanie przeczytałam styczeń, potem króciutki luty i wiosna...
miło myśleć o wiośnie.

Grudzień nadzwyczaj szybko zleciał, a to dlatego że dało się pracować w ogrodzie.
Pozdrowienia świąteczne Sylwio Całujemy Was mocno.

Grudzień zleciał nie wiem kiedy, na styczeń mam dwie rabaty do ogarnięcia i bielenie drzew, a w lutym startuję z przecinką owocowych i krzewów, potem mielenie gałęzi do marca nam zleci W marcu pierwsze kwiatki już się pokazują, dobrze, że już tylko dwa miesiące czyli ok 10 tygodni i znów będziemy wyglądać wiosny. A może Emuś skończy mi ten inspekt robić i będą wysiewy

Danusiu Wam też, żeby były zdrowe i spokojne te Święta. Całujemy i odliczamy do wiosny
Iwonka 09:52, 25 gru 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ogród pięknie u Ciebie przyprószony. Wczoraj też troszkę dosypało, lubię taki zamglony krajobraz. Święta U Was smutne, takie to życie trudne... Tak jak Ci pisałam nacieszcie się sobą i odpocznijcie... Buziaki kochana

Basilikum 10:18, 25 gru 2018

Sylwus doczytalam troche Twoj watek i mocno mocno Cie tulam
Waclaw 13:50, 25 gru 2018

Zimowa odsłona u Ciebie również robi wrażenie
sylwia_slomc... 18:27, 25 gru 2018

Iwonka napisał(a)

Ogród pięknie u Ciebie przyprószony. Wczoraj też troszkę dosypało, lubię taki zamglony krajobraz. Święta U Was smutne, takie to życie trudne... Tak jak Ci pisałam nacieszcie się sobą i odpocznijcie... Buziaki kochana

Z rodziną się spotykamy Iwonko, staramy się, lekko nie jest u Was też, buziaki Kochana, ściskaj Chłopaków.