Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 18:48, 05 lis 2015

margaretka3 napisał(a)

My wszyscy ok. 200 A drugie 200... wychodzi: Ty sama

Edit. A o śwince i żółwiu to chyba jeszcze nie było

O żółwiu było
roma2 18:51, 05 lis 2015

Wiem wiem, cholera, jakoś tak wrażliwiaki mają, bo nie tyle przyciągają te bidole zwierzęce, ile je po prostu zauważają!!!.

Żółwia tez mam!
sylwia_slomc... 18:52, 05 lis 2015

roma2 napisał(a)
Wiem wiem, cholera, jakoś tak wrażliwiaki mają, bo nie tyle przyciągają te bidole zwierzęce, ile je po prostu zauważają!!!.

Ano
roma2 18:59, 05 lis 2015

https://www.facebook.com/video.php?v=1254950905177&pnref=story

Zobacz co było u mnie! Takie cuda znalazłam na śmietniku!!! To ich trzeci dzień u nas w domu. Wszystkie są w domkach swoich! I jestem dumna!
sylwia_slomc... 19:10, 05 lis 2015

Miały szczęście, bo trafiły na Ciebie nie dziwię się , że dumna jesteś.....masz kobieto wielkie serducho i tyle tez jestem dumna ,z takiej koleżanki
anka_ 19:24, 05 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
ale na pewno budżet domowy nie zniósłby kolejnego domownika.

To jest w takich sytuacjach najgorsze- wybór między sercem a zdrowym rozsądkiem. Choć i tak zawsze serducho wygrywa....
Ja mam 3 psiowe znajdy po przejściach i 1 kotkę.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
roma2 19:32, 05 lis 2015

Sylwio! Aniu! Aż się rozczuliłam! (to chyba przypadłość starcza, dawniej nie ryczałam tak co chwilę) Moje dziewczyny kochane!
anka_ 19:45, 05 lis 2015

Co do ryczenia- Powiem wam dziewczyny że jeden z moich psiaków przybłąkał się do na w zimę. Mrozy ponad 30stopni a on całą zimę pod jałowcem spędził. Dopiero po przeszło dwóch latach dał się zapakować do samochodu, żeby jechać na szczepienie. Nawet sobie nie wyobrażacie jego miny i tych łez jakie leciały mu po pysku. Siedział grzecznie i się trząsł. Ile musiał taki psiak przejść? Ja jechałam z nim i wyłam. Ale jaka była radość jak po szczepieniu wsiadł z powrotem do samochodu i jechał do domu... Drugi blizny po przejściach będzie miał do końca życia.

Człowiek potrafi być potworem....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
roma2 19:52, 05 lis 2015

anka_ napisał(a)
Co do ryczenia- Powiem wam dziewczyny że jeden z moich psiaków przybłąkał się do na w zimę. Mrozy ponad 30stopni a on całą zimę pod jałowcem spędził. Dopiero po przeszło dwóch latach dał się zapakować do samochodu, żeby jechać na szczepienie. Nawet sobie nie wyobrażacie jego miny i tych łez jakie leciały mu po pysku. Siedział grzecznie i się trząsł. Ile musiał taki psiak przejść? Ja jechałam z nim i wyłam. Ale jaka była radość jak po szczepieniu wsiadł z powrotem do samochodu i jechał do domu... Drugi blizny po przejściach będzie miał do końca życia.

Człowiek potrafi być potworem....

No i ryczę jak bóbr!!!!!!!!!!
sylwia_slomc... 20:49, 05 lis 2015

anka_ napisał(a)

To jest w takich sytuacjach najgorsze- wybór między sercem a zdrowym rozsądkiem. Choć i tak zawsze serducho wygrywa....
Ja mam 3 psiowe znajdy po przejściach i 1 kotkę.

O popatrz czyli oprócz miłości do ziemi i roślin coś jeszcze nas łączy