Taka sobie wizualizację zrobiłam mojego sadu po przeróbkach żywopłotowych. Bramki tylko nie było jak zrobić , ale to już sobie trzeba wyobrazić ten zielony łuk nad wejściem na dalszą część, a podsadziłabym go liliowcami chyba w przyszłości
Struś pędziwiatr jesteś.. nie ma opcji bym nadrobiła co u Ciebie.. zajrzałam co 3 stronki.. doszłam do planu.. i poddaję się, czas mam na forum na jedną kawę, niestety muszę pracować... a u Ciebie by nadążyć za Twoim tokiem myślenia, wielkością działki i twoimi pracami w ogrodzie... jestem cienki Bolek. Zimą będzie luźniej, będziemy myśleć.
Jesteś straszny pędziwiatr Co do ciebie zaglądam to tylko jak w bajce słyszę bi bip, bi bip... i tyle Cię widzieli... w tydzień 40 stron... a zawsze mi się wydawało, że u mnie wątek pędzi
Aniu obszar do focenia spory, każdy z zaglądających czeka na zdjęcia z innej części ogrodu więc się staram zaspokoić potrzeby póki jeszcze mogę bo od stycznia będzie z tym licho.....jeśli nie wcześniej bo aparat znowu się psuje Odpisać też staram się Wszystkim, ale już mi czasu brakuje, żeby do Wszystkich zaglądnąć
Kochana czytam Twój wątek sukcesywnie i pędzi jak diabli też nie mogę nadążyć , a jeszcze czytam też od początku....... nocami Twój i Agani mam na razie na tapecie i seriale Szefowej....... w weekendy