Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:25, 03 lis 2015

Taka sobie wizualizację zrobiłam mojego sadu po przeróbkach żywopłotowych. Bramki tylko nie było jak zrobić , ale to już sobie trzeba wyobrazić ten zielony łuk nad wejściem na dalszą część, a podsadziłabym go liliowcami chyba w przyszłości

A i pergola będzie taka jak przy ognisku
AnnaCh 21:57, 03 lis 2015

Fajnie, już mi się podoba Teraz czekać na wiosnę na realizację
sylwia_slomc... 22:06, 03 lis 2015

AnnaCh napisał(a)
Fajnie, już mi się podoba Teraz czekać na wiosnę na realizację

Chyba , że przez zimę mi się odwidzi
sylwia_slomc... 22:11, 03 lis 2015

dosadziłam wczoraj za ławeczką hortensję ogrodową , dostałam od miejscowej koleżanki

już była przycięta więc za rok pewnie nie zakwitnie ale darowanemu.......

Dominika11 07:13, 04 lis 2015

fajowo
Mala_Mi 09:13, 04 lis 2015

Struś pędziwiatr jesteś.. nie ma opcji bym nadrobiła co u Ciebie.. zajrzałam co 3 stronki.. doszłam do planu.. i poddaję się, czas mam na forum na jedną kawę, niestety muszę pracować... a u Ciebie by nadążyć za Twoim tokiem myślenia, wielkością działki i twoimi pracami w ogrodzie... jestem cienki Bolek. Zimą będzie luźniej, będziemy myśleć.
Jesteś straszny pędziwiatr Co do ciebie zaglądam to tylko jak w bajce słyszę bi bip, bi bip... i tyle Cię widzieli... w tydzień 40 stron... a zawsze mi się wydawało, że u mnie wątek pędzi

margaretka3 10:25, 04 lis 2015

Sylwia powinna nick zmienić A i fotka gotowa już jest
sylwia_slomc... 10:43, 04 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
fajowo

Dzięki
sylwia_slomc... 10:50, 04 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)
Struś pędziwiatr jesteś.. nie ma opcji bym nadrobiła co u Ciebie.. zajrzałam co 3 stronki.. doszłam do planu.. i poddaję się, czas mam na forum na jedną kawę, niestety muszę pracować... a u Ciebie by nadążyć za Twoim tokiem myślenia, wielkością działki i twoimi pracami w ogrodzie... jestem cienki Bolek. Zimą będzie luźniej, będziemy myśleć.
Jesteś straszny pędziwiatr Co do ciebie zaglądam to tylko jak w bajce słyszę bi bip, bi bip... i tyle Cię widzieli... w tydzień 40 stron... a zawsze mi się wydawało, że u mnie wątek pędzi

Aniu obszar do focenia spory, każdy z zaglądających czeka na zdjęcia z innej części ogrodu więc się staram zaspokoić potrzeby póki jeszcze mogę bo od stycznia będzie z tym licho.....jeśli nie wcześniej bo aparat znowu się psuje Odpisać też staram się Wszystkim, ale już mi czasu brakuje, żeby do Wszystkich zaglądnąć
Kochana czytam Twój wątek sukcesywnie i pędzi jak diabli też nie mogę nadążyć , a jeszcze czytam też od początku....... nocami Twój i Agani mam na razie na tapecie i seriale Szefowej....... w weekendy
sylwia_slomc... 10:53, 04 lis 2015

margaretka3 napisał(a)
Sylwia powinna nick zmienić A i fotka gotowa już jest

Nie zmienię Gosiu bo ja się przywiązuję do tego co już jest, ale strusie to by sobie u mnie polatały

A tak całkiem serio pod szkołą w naszej miejscowości facet ma od paru lat strusia, a teraz emu jeszcze sprowadził