Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:22, 06 lis 2015

eee_taam napisał(a)
no to teraz już wiesz ...ufff ....i kto by przypuszczał, że ty to sama o sobie tak łatwo napiszesz

dynie widziałam ...ugotuj zupę ....u mnie ta zupa bardzo popularna ....ostatnio zrobiłam pierogi z dynia i kasza jaglana i jarmużem ..zjedli ale wiecej nie chcą...a zupe tak

http://hello-morning.org/2015/02/21/falszywa-zupa-pomidorowa-czyli-krem-z-dyni-pizmowej-batatow-i-burakow/

Zupa w niedzielę będzie.........a wad się nie wypieram.......grunt to zrównoważyć je zaletami, cenię szczerość
22:30, 06 lis 2015
smacznego
sylwia_slomc... 22:31, 06 lis 2015

eee_taam napisał(a)
smacznego

Dziekuję
anka_ 22:42, 06 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
......a wad się nie wypieram.......grunt to zrównoważyć je zaletami, cenię szczerość

Wspaniałe podejście.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
23:06, 06 lis 2015

No gdzie tu wiatrak

Tak to już jest Sylwuś,że czasem lepiej ,gdy nie od razu mamy wszystko,bo pewne koncepcję się zmieniają i każdy z nas ogrodniczo "dojrzewa".
Faktycznie wiatrak zabiłby romantyzm tego miejsca.

Ja natomiast dojrzewam do tego,że chcę,by mój skromny ogródek był jak najbardziej leśny i naturalistyczny i tylko minimalnie gdzieniegdzie formalne akcenty tylko poto by podkreślić jego naturalność
23:07, 06 lis 2015
P.S.Chciałam to zacytować,ale chyba mi cudzysłów zjadło-sorki ma być na górze Sylwia Słomczewska napisała-poprawię się,do wprawy w końcu dojdę
sylwia_slomc... 23:28, 06 lis 2015

anka_ napisał(a)

Wspaniałe podejście.

Myślisz.....może trzeba z nimi walczyć i się ich pozbywać......sama nie wiem
sylwia_slomc... 23:31, 06 lis 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

Tak to już jest Sylwuś,że czasem lepiej ,gdy nie od razu mamy wszystko,bo pewne koncepcję się zmieniają i każdy z nas ogrodniczo "dojrzewa".
Faktycznie wiatrak zabiłby romantyzm tego miejsca.

Ja natomiast dojrzewam do tego,że chcę,by mój skromny ogródek był jak najbardziej leśny i naturalistyczny i tylko minimalnie gdzieniegdzie formalne akcenty tylko poto by podkreślić jego naturalność

Mnie na razie ciągnie w różnych kierunkach i trochę się sama ze sobą użeram........aż strach pomyśleć , że gdyby była kasa to mogło by mnie kusić zrealizować wszystko co mi do głowy wpada
sylwia_slomc... 23:32, 06 lis 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
P.S.Chciałam to zacytować,ale chyba mi cudzysłów zjadło-sorki ma być na górze Sylwia Słomczewska napisała-poprawię się,do wprawy w końcu dojdę

Spoko wiadomo, że cytowane bo w ramce
07:26, 07 lis 2015
To normalka Sylwuś,mnie też ciągnię w róznych kierunkach,wiele rzeczy się nam przecież podoba.
Ale ja mam małą działkę i przede wszystkim dlatego moje zapędy bedą musiały zostać ograniczone
Ogólnie to z małą działką ma się niewiele do powiedzenia jak się ją już ostatecznie urządzi.
No bo ile razy można wklejać foty jednego i tego samego ?
Pozostanie mi potem jedynie pokazywać nowe dekoracje donicowe oraz to jak ogród dojrzewa na przestrzeni lat.
Mam nawet zbyt mało miejsca ,żeby odejśćodpowiedni daleko i cyknąć fotki ogarniające całość z dystansu...No trudno...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies