Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

AsiaK_Z 07:41, 07 lis 2015

Witaj. Gadżety ogrodnicze dopełniają ogród, tworzą klimat. Jedni lubią, drudzy nie. To normalne
Kiedyś mi się też marzył wiatrak do ogrodu. Miałam już nawet wizję, gdzie go postawię. Ale jak to w życiu, "strzelił piorun w rabarbar" i ... nastąpiła zmiana ogrodu
W nowym się nie zdecyduję na wiatrak, bo gotów mi jeszcze zwiną
Miłego dnia
Katkak 08:55, 07 lis 2015

Jak tam Sylwuś? Pewnie złapałaś się za głowę po pierwszych 100 stronach, co? . Wezmę to na klatę . A ja wad u Ciebie nie zauważyłam . Chodząca dobroć jesteś .
07_Rene 08:59, 07 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Mnie na razie ciągnie w różnych kierunkach i trochę się sama ze sobą użeram........aż strach pomyśleć , że gdyby była kasa to mogło by mnie kusić zrealizować wszystko co mi do głowy wpada

Ja sobie też nie wyobrażam, że w jeden sezon sadzę wszystko, bo mam nieograniczony budżet) Nic dobrego by z tego nie wyszło.

edit: To czekamy na fotke nowego nabytku
Katkak 09:04, 07 lis 2015

Jak się zwoje marzenia zakupowe realizuje małymi kroczkami to wtedy bardziej cieszy. Ja tak mam. Wprawdzie niemal zawsze ze szkółki z niedosytem wyjeżdżam, ale za to w głowie już snuję plany na kolejny miesiąc (po wypłacie) . I cieszy, oj cieszy....
MirellaB 12:58, 07 lis 2015

Sylwia - ja już skończyłam jeżdżenie po ogrodniczych w tym sezonie. Czekam na marzec-kwiecień, żeby znowu zacząć sezon

Pogoda brzydka u mnie, w domu siedzę, nawet do ogrodu nie wychodzę

Bogdzia 13:12, 07 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Za późno już zapłacone Myślę, że u mnie będzie pasował, a jak nie to go wyniosę na sam koniec.

W moim ogrodzie dobrze czuja się dzieci i to te malutkie też......chodzą od osiołka do pajacyka ,do konika, do bociusia, do krasnalka, do aniołków,do ślimaka,do żabki, do żółwika, do krówki i do grzybka.......to teraz jeszcze wiatrak będą miały do zabawy A co im będę żałować jak lubią przyszywaną ciotkę odwiedzać

Jak rośliny podrosną i dadzą klimat inny to i gadżetów czas się skończy......nic nie trwa wiecznie......zmiany są dobre.....niosą szanse na lepsze jutro

Jak moje wnuczki były male tez miałam różne ozdoby ogrodowe niekoniecznie chciane ale dzieci musza miec sie czym bawic i dzieki czemu polubic ogród.
kasiek 17:34, 07 lis 2015

No tak - jak nie w ogrodzie to w chałpie sie zapitala - ja wieczorami sprzątam by w weekent wyjść do ogródka Zdrówka życzę!
Rumianka 17:36, 07 lis 2015

Sylwio, zdrowiej nam...
Katkak 17:40, 07 lis 2015

kasiek napisał(a)
No tak - jak nie w ogrodzie to w chałpie sie zapitala - ja wieczorami sprzątam by w weekent wyjść do ogródka Zdrówka życzę!

JA robię podobnie
Karol99 17:47, 07 lis 2015

pozdrowienia zostawiam