Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Urszulla 19:37, 06 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Klamka zapadła raz się żyje zamówiłam najwyżej coś przemaluję jak będzie nieładnie, eM powiedział Gosiu, że jak kiedyś się rozbierze stodołę to będzie można taki duży wiatrak z nich zrobić A na razie ten mi musi wystarczyć

Bardzo mi się podoba hasło Twojego eM-aw sprawach gadżetów -chętnie wpadnę pooglądać jak już on będzie w ogrodzie. Musisz go weeksponować w otoczeniu.

Psiaczki cudowne w linku-dobrze że znalazły przyjazny dom
sylwia_slomc... 19:49, 06 lis 2015

Urszulla napisał(a)

Bardzo mi się podoba hasło Twojego eM-aw sprawach gadżetów -chętnie wpadnę pooglądać jak już on będzie w ogrodzie. Musisz go weeksponować w otoczeniu.

Psiaczki cudowne w linku-dobrze że znalazły przyjazny dom

Psiaczki były u Romy
A wiatrak sam się będzie na oczy rzucał bo będzie większy na razie od większości moich drzew do oglądania zapraszam
Bogdzia 20:20, 06 lis 2015

eee_taam napisał(a)

ale ja nie jestem gadżeciara ...mnie takie różne ozdobki nie ciesza ..wrecz wkurzaja bo jak postoja to tylko brud z nich trzeba wycierać ...w domu też nie mam takich pierół i szkliwa co to kurz z nich trzeba wycierać

Ja też nie lubię takich gadżetów, wole same rośliny, ale nami nie musisz sie sugerowac.
sylwia_slomc... 21:15, 06 lis 2015

Bogdzia napisał(a)

Ja też nie lubię takich gadżetów, wole same rośliny, ale nami nie musisz sie sugerowac.

Za późno już zapłacone Myślę, że u mnie będzie pasował, a jak nie to go wyniosę na sam koniec.
sylwia_slomc... 21:23, 06 lis 2015

Bogdzia napisał(a)

Za późno już zapłacone Myślę, że u mnie będzie pasował, a jak nie to go wyniosę na sam koniec.

W moim ogrodzie dobrze czuja się dzieci i to te malutkie też......chodzą od osiołka do pajacyka ,do konika, do bociusia, do krasnalka, do aniołków,do ślimaka,do żabki, do żółwika, do krówki i do grzybka.......to teraz jeszcze wiatrak będą miały do zabawy A co im będę żałować jak lubią przyszywaną ciotkę odwiedzać

Jak rośliny podrosną i dadzą klimat inny to i gadżetów czas się skończy......nic nie trwa wiecznie......zmiany są dobre.....niosą szanse na lepsze jutro
21:23, 06 lis 2015
Ja również czekam z niecierpliwoscią na foty Twego wiatraka
sylwia_slomc... 21:29, 06 lis 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Ja również czekam z niecierpliwoscią na foty Twego wiatraka

Sama na niego czekam
Najlepsze jest to , że wiatrak mi się marzył od samego początku tylko ciągle było za drogo i za małe...........i miał stać pod oknem gospody , tak tam gdzie siedzi aniołek i robi romantyczny kącik.....teraz nie wyobrażam sobie, że pod oknem mogłoby być inaczej
dla przypomnienia

No gdzie tu wiatrak

21:50, 06 lis 2015
sylwia_slomc... 21:58, 06 lis 2015

Ale faktycznie jakby tak policzyć to chyba jednak ........gadżeciara jestem............a nigdy bym tak o sobie nie pomyślała.......bo za nowinkami nie latam raczej.......sprzęt mam staroświecki i sama jestem jakiejś starej daty jakby to mój syn powiedział.........ja taki chomik jestem raczej i tak gromadzę i gromadzę, a rozstać się potem nie potrafię nawet jak już się prawie rozleci

Jak pisałam ten tekst to mi wpadło jeszcze jedno miejsce do głowy gdzie bym mogła ten wiatrak dać........cicho sza....bo w przydomowym już za dużo wszystkiego jest......ale......zawsze można coś zmienić
22:11, 06 lis 2015
no to teraz już wiesz ...ufff ....i kto by przypuszczał, że ty to sama o sobie tak łatwo napiszesz

dynie widziałam ...ugotuj zupę ....u mnie ta zupa bardzo popularna ....ostatnio zrobiłam pierogi z dynia i kasza jaglana i jarmużem ..zjedli ale wiecej nie chcą...a zupe tak

http://hello-morning.org/2015/02/21/falszywa-zupa-pomidorowa-czyli-krem-z-dyni-pizmowej-batatow-i-burakow/

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies