Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Karol99 18:18, 12 lis 2015

o prosze, nowa przesylka.
sylwia_slomc... 18:20, 12 lis 2015

kamila66 napisał(a)
Zacznij od zimozielonych, bezlistne mogą poczekać do soboty

Tak planuję właśnie

Choiny zachodnie zaskoczyły mnie tym , że takie ładne....pierwszy raz na żywo chyba widzę......w pierwszej chwili myślałam , że to są daglezje Ale zielona ogrodowo jeszcze jestem
Dominika11 18:22, 12 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Super to cena za te zakupy była 116 zł z przesyłką za wszystko razem
cena swoją drogą, ale towar też niczego sobie
kasiek 18:25, 12 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Mnie dzisiaj nastrój psuła wizyta u neurologa......cieśń nadgarstków okazuje się schorzeniem kręgów szyjnych ......rezonans i rehabilitacja przede mną
A jeszcze mi Pani doktor powiedziała, że 0gród to dla mojego kręgosłupa bardzo niedobra rzecz to już Jej nawet nie powiedziałam jaką wielkość ma ten mój ogród.....bo na ogrodnika i tak mnie nie stać to co Jej miałam tłumaczyć

Oj ciężko... ale nie martw się, po trochu i do przodu, gorsze od schorzeń kręgosłupa są schorzenia psychy, z tymi ciężko walczyć.
Staraj sie robić ogród bardzo naturalistyczny - tak jak zaczęłaś - łąki kwietne i laski, to oszczędzi Ci sił. Rozumiem Cie bardzo dobrze, ale grunt to się nie załamywać i przeć naprzód - z rozwagą a nie na upartego Buziam i zdrówka życzę
Rumianka 18:28, 12 lis 2015

No to masz roboty po kokardę, ale powoli wszystko posadzisz, mój eM zawsze mówi: nie przejmuj się, weźmiemy się i zrobisz....
sylwia_slomc... 18:36, 12 lis 2015

Karol99 napisał(a)
o prosze, nowa przesylka.

Nowi lokatorzy do mojego ogrodu raczej na stałe bo ja roślin nie wyrzucam, oprócz dębów które eM wsadził i są chore....ale to dla dobra ogrodu i reszty roślin ma być
sylwia_slomc... 18:37, 12 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
cena swoją drogą, ale towar też niczego sobie

No właśnie o to chodzi , że towar fajny , a cena super
sylwia_slomc... 18:39, 12 lis 2015

kasiek napisał(a)

Oj ciężko... ale nie martw się, po trochu i do przodu, gorsze od schorzeń kręgosłupa są schorzenia psychy, z tymi ciężko walczyć.
Staraj sie robić ogród bardzo naturalistyczny - tak jak zaczęłaś - łąki kwietne i laski, to oszczędzi Ci sił. Rozumiem Cie bardzo dobrze, ale grunt to się nie załamywać i przeć naprzód - z rozwagą a nie na upartego Buziam i zdrówka życzę

Staram się Kasiu nie załamywać mimo wszystko.Chyba nikt nie rozumie mnie lepiej w tym momencie......masz podobny problem i się nie poddałaś i takie cudo stworzyłaś
dominika_ 18:41, 12 lis 2015

Super paczuszka Sylwio, już nie mogę się doczekać mojej przesyłki
sylwia_slomc... 18:42, 12 lis 2015

Rumianka napisał(a)
No to masz roboty po kokardę, ale powoli wszystko posadzisz, mój eM zawsze mówi: nie przejmuj się, weźmiemy się i zrobisz....

Mój się spytał czy poczekam z sadzeniem do soboty na niego.....ale roślin mi szkoda więc jak nie będzie jutro lało to coś podziałam sama