Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 18:44, 12 lis 2015

dominika_ napisał(a)
Super paczuszka Sylwio, już nie mogę się doczekać mojej przesyłki

Ja myślę....będzie super można szkółkę i sprzedawcę polecać z czystym sumieniem
Katkak 18:56, 12 lis 2015

Sylwuś roślinki faktycznie fajniutkie . A co do cieśni nadgarstków - nie ma się co łamać, słuchaj Kasi, Ona wie co mówi. Rehabilitacja i rozwaga i będzie dobrze. Ważny jest nawet sposób schylania, podnoszenia, bo jak robi się to źle to faktycznie można sobie biedy napytać. Pozdrawiam.
Gardener27 19:00, 12 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja myślę....będzie super można szkółkę i sprzedawcę polecać z czystym sumieniem

Sadzonki bardzo ładne Spokojnie możesz polecać

Doczytałem u Marty Jeszcze większy kompostownik ?
sylwia_slomc... 19:24, 12 lis 2015

Katkak napisał(a)
Sylwuś roślinki faktycznie fajniutkie . A co do cieśni nadgarstków - nie ma się co łamać, słuchaj Kasi, Ona wie co mówi. Rehabilitacja i rozwaga i będzie dobrze. Ważny jest nawet sposób schylania, podnoszenia, bo jak robi się to źle to faktycznie można sobie biedy napytać. Pozdrawiam.

No radochę z nich mam straszną
Jeszcze nigdy nie miałam tak u lekarzy , żeby zajechać być jedyną i wejść od razu, dziś mnie spotkał ten wątpliwy zaszczyt , zawsze w poradniach tracę pół dnia, dziś nie straciłam nawet minuty
sylwia_slomc... 19:28, 12 lis 2015

Gardener27 napisał(a)

Sadzonki bardzo ładne Spokojnie możesz polecać

Doczytałem u Marty Jeszcze większy kompostownik ?

Ano Panocku Jedna komora to za mało na mój metraż.....górą mu się ulewa....
19:46, 12 lis 2015
widzę zakupy ...wątpiłam ...ale mam wiosenną traumę jeszcze ...ale warto było ...lupy nie trzeba

PS. niedomagania?.... podobno ogród leczy wszystko ..albo przynajmniej pasjonaci udają że nic im nie jest ...wszystko w granicach rozsądku oczywiście
lekarzowi nie wytłumaczysz ogrodu i ogrodnictwa....nie pojmie cobys nie mówiła ......bo on do koszenia trawnika 2a najmuje pana ogrodnika
Anusia 19:54, 12 lis 2015

eee_taam napisał(a)
widzę zakupy ...wątpiłam ...ale mam wiosenną traumę jeszcze ...ale warto było ...lupy nie trzeba

PS. niedomagania?.... podobno ogród leczy wszystko ..albo przynajmniej pasjonaci udają że nic im nie jest ...wszystko w granicach rozsądku oczywiście
lekarzowi nie wytłumaczysz ogrodu i ogrodnictwa....nie pojmie cobys nie mówiła ......bo on do koszenia trawnika 2a najmuje pana ogrodnika

A mój doktor pierwszego kontaktu sam kosi trawnik a jego oczkiem są pelargonie i trzeba przyznać, że ma do nich rękę W dodatku po sąsiedzku mieszka chirurg i też widziałam jak pogania z kosiarką jego ogród bardziej samoobsługowy i wszystkim mówi, że grzebać się w ziemi nie będzie bo ma nie ma na to czasu hihi
Anusia 19:57, 12 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Mnie dzisiaj nastrój psuła wizyta u neurologa......cieśń nadgarstków okazuje się schorzeniem kręgów szyjnych ......rezonans i rehabilitacja przede mną
A jeszcze mi Pani doktor powiedziała, że 0gród to dla mojego kręgosłupa bardzo niedobra rzecz to już Jej nawet nie powiedziałam jaką wielkość ma ten mój ogród.....bo na ogrodnika i tak mnie nie stać to co Jej miałam tłumaczyć

Oj kochanieńka ja Cię rozumiem. Tak jak pisze Kasia pracuj z rosądkiem.
AsiaK_Z 19:57, 12 lis 2015

zakupy WOW
20:00, 12 lis 2015
Anusia napisał(a)

A mój doktor pierwszego kontaktu sam kosi trawnik a jego oczkiem są pelargonie i trzeba przyznać, że ma do nich rękę W dodatku po sąsiedzku mieszka chirurg i też widziałam jak pogania z kosiarką jego ogród bardziej samoobsługowy i wszystkim mówi, że grzebać się w ziemi nie będzie bo ma nie ma na to czasu hihi

może jakiaś nie pokrzywiona młodsza generacja ...ale przynajmniej potwierdza się, że od reguły są wyjątki ....sam trawnik ...ale to już coś
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies