Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 11:20, 20 lis 2015

kamila66 napisał(a)
Ja tak sobie myślę, że Ty to jesteś ten Gladiator tylko, że nie z wyglądu tylko z charakteru

Coś w tym może i jestJak jeździłam za młodu z dziećmi na obozy jako opieka to miałam ksywę " Szeryf w spódnicy" choć nie wiem skąd im się ta spódnica wzięła bo nie przepadam akurat za tą częścią garderoby
kamila66 11:23, 20 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Coś w tym może i jestJak jeździłam za młodu z dziećmi na obozy jako opieka to miałam ksywę " Szeryf w spódnicy" choć nie wiem skąd im się ta spódnica wzięła bo nie przepadam akurat za tą częścią garderoby

"w spódnicy" oznaczało pewnie tylko płeć
MirellaB 12:15, 20 lis 2015

U Ciebie to zawsze mogę liczyć na satysfakcjonującą mnie serię zdjęć. Nacieszyłam oko solidnie

Sylwio w poprzednim ogrodzie miałam zielone plastiki, brązowe plastiki i drewniane płotki, wszystko wywaliłam. Plastiki się połamały, a drewniane płotki zwyczajnie zgniły.
W nowym ogrodzie mam krawężniki.
Myślę, że u Ciebie zdecydowanie lepiej by się prezentowały nasadzenia bez plastiku
Dominika11 12:17, 20 lis 2015

co do plastików, tez miałam u siebie - masakra jakaś - łamały się od kosiarki, albo jak niechcacy sie stanęło to az odpryskiwało, a po zimie to była masakra strzelało przy lekkim dotknięciu - pozbyłam się wszystkich i ekobordery
sylwia_slomc... 12:41, 20 lis 2015

kamila66 napisał(a)

"w spódnicy" oznaczało pewnie tylko płeć

sylwia_slomc... 12:45, 20 lis 2015

MirellaB napisał(a)
U Ciebie to zawsze mogę liczyć na satysfakcjonującą mnie serię zdjęć. Nacieszyłam oko solidnie

Sylwio w poprzednim ogrodzie miałam zielone plastiki, brązowe plastiki i drewniane płotki, wszystko wywaliłam. Plastiki się połamały, a drewniane płotki zwyczajnie zgniły.
W nowym ogrodzie mam krawężniki.
Myślę, że u Ciebie zdecydowanie lepiej by się prezentowały nasadzenia bez plastiku

Właśnie dlatego wywalam i wymieniam na drewno jak tylko mam okazję......bo jestem tego świadoma, ale wiesz nie da się wszystkiego na raz zrobić Cieszę się , że Ci się zdjęcia podobały też lubię zdjęcia oglądać bo można coś podpatrzyć czy się sprawdza czy nie, a czytać nie zawsze jest czas to chociaż , żeby w fotkach być na bieżąco
sylwia_slomc... 12:47, 20 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
co do plastików, tez miałam u siebie - masakra jakaś - łamały się od kosiarki, albo jak niechcacy sie stanęło to az odpryskiwało, a po zimie to była masakra strzelało przy lekkim dotknięciu - pozbyłam się wszystkich i ekobordery

Na ekobordery na razie kasy brak ale jak jest okazja wymiany na materiał drewniany to korzystam
Dominika11 12:54, 20 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Na ekobordery na razie kasy brak ale jak jest okazja wymiany na materiał drewniany to korzystam
to fakt, ale każde rozwiazanie jest dobre, drewno tez juz lepsze
dominika_ 13:46, 20 lis 2015

Akurat drewniane obrzeża wg. mnie świetnie wyglądają w twoim ogrodzie, pasują do jego stylu
14:23, 20 lis 2015
Mala_Mi napisał(a)
Patrzę jak się cieszysz z ogrodu..... i tak sobie myślę, że ja miałam podobnie.. i chyba jak powstawał bardziej cieszył i się podobał niż teraz

radość tworzenia ...haaa chyba najlepszy etep ....też tak sadzę ...nie spieszę się mam jeszcze gdzie zakładać rabatki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies