Pracuję nad tym , żeby je zapełnić Licząc tuje to ok 300 drzew powinno dać radę. Nie liczyłam dokładnie , ale coś koło tego jest posadzone. Teraz jesienia koło 70 szt wsadziłam i nie mam na myśli grabowego żywopłotu. Tylko, że z łysym korzeniem dużo......wiec jest obawa czy się przyjmą
Dużo przestrzeni więcej możliwości, ale i roboty i czasu na ogród potrzebnego. mniejszy ogród musisz upychać , ale mniej się zmęczysz i jest czas na odpoczynek I podlewania w upały mniej
Jesli masz pomysł na całość to szacun i wogóle jak to utrzymać - ja mam 25 szerokie i 40 długie czyli 5 razy mniejsze - oj aż się spociłam jak pomyślę = las bym miała na pewno
pozdrawiam
Bogiem , a prawdą łatwiej było mieć pomysł na ten duży ogród gdzie praktycznie nic nie było niż na przydomowy.....w przydomowym jeszcze będą mega zmiany , ale dopiero po całych remontach domu czyli jeszcze baaaaardzo długo bedzie tam tak jak jest czyli prowizorka, ale część roślin rośnie już na docelowych miejscach więc nie jest źle......... prawie urosną.
Piękny ogród powstaje . Byliny już masz okazałe i ogród jest urokliwy. Myślę sobie, że jak urosną te duże drzewa i żywopłoty, to ogród będzie całkiem inny. Pewnie też będzie mi się podobał, tak jak i ten mi się podoba