Też mi się teraz bardziej podoba, ale na początku musiałam czymś trawę odizolować, bo rok temu to w tej trawie wszystko wschodziło nawet słonecznik, a najwięcej owsika mięty i ostów, część udało się wyplenić koszeniem część trzeba było ręcznie wyrywać, a i to jest miks chwastów wieloletnich i te najbardziej się pchają w rabaty.
Nie ma się co czarować ....na pewno inaczej , ale nie byłoby tej oryginalności , która do Ciebie przyciąga.....i takiej kolekcji roślin też nie......., a tak pomyśl ile osób tym dobrem obdarowałaś......ile ogrodów dzięki Tobie Twoim radom z własnego doświadczenia skorzystało. Byłoby inaczej ,ale nie wiem czy lepiej Masz cudny ogród, na pewno wypiękniał jeszcze pod wpływem O.... , ale na początku już było pięknie
Korzystajmy z dobrodziejstwa jakie nam podarowała Danusia jest łatwiej......a może trudniej bo wymagania wzrosły.......tylko w tym pędzie zmian nie straćmy swojej oryginalności i charakteru......moim zdaniem to też ważne. Korzystajmy mądrze i uczmy się na cudzych błędachA przyjaźnie i znajomości bezcenne. Gdzie indziej i z Kim mogłabym tyle o roślinach i ogrodzie gadać i nie zanudzić słuchacza lub czytającego
Takie usytuowanie ma swoje plusy i minusy
Plusy dla podgladających i jak się już w dobrą drogę skręci to ciężko przegapić, dla nas cisza i spokój , a minusy bo w stroju, czy w pidżamie nie polatam nawet jak drzewa urosną bo dalej będzie widać co robię