Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Karol99 07:15, 20 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
późna jesień

i już bez plastikowego brzegu

A to co to? Piasek czy trociny? Na ostatnim zdjęciu
Mala_Mi 08:24, 20 lis 2015

Patrzę jak się cieszysz z ogrodu..... i tak sobie myślę, że ja miałam podobnie.. i chyba jak powstawał bardziej cieszył i się podobał niż teraz
AsiaK_Z 08:30, 20 lis 2015

Sylwek bez tych zielonych plastików rabaty wyglądają zdecydowanie lepiej. Podoba mi się ale zastanawiam się jak Twój ogród wygląda z lotu ptaka Na 100% super! Miłego dnia
zawitka 09:47, 20 lis 2015

Jesienne czarne punkciki jeżówki jak one pięknie wyglądają na tej okrągłej rabacie.Poczytałam o prowadzeniu róży pnacej to na wiosnę i moje tak poprowadzę Pozdrówka jesienne posyłam
sylwia_slomc... 11:02, 20 lis 2015

jona napisał(a)

Piękny ogród powstaje . Byliny już masz okazałe i ogród jest urokliwy. Myślę sobie, że jak urosną te duże drzewa i żywopłoty, to ogród będzie całkiem inny. Pewnie też będzie mi się podobał, tak jak i ten mi się podoba

Dzięki Joasiu.....mam nadzieję, że jak urosną nabierze klimatu i przytulności
sylwia_slomc... 11:04, 20 lis 2015

Karol99 napisał(a)

A to co to? Piasek czy trociny? Na ostatnim zdjęciu

Po prawej trociny , a ścieżka z piasku tylko trociny są różnego sortu i z różnych drzew....przez to inny kolor, ale już za rok nie będzie różnicy bo spatynują naturalnie
sylwia_slomc... 11:08, 20 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)
Patrzę jak się cieszysz z ogrodu..... i tak sobie myślę, że ja miałam podobnie.. i chyba jak powstawał bardziej cieszył i się podobał niż teraz

Aniu cieszy każdy nowy drobiazg i nawet najmniejsza roślinka......Twój ogród piękny jest i nadal czytam i mi się nie znudzi Może brak Ci tego, że jak powstawał stanowił wyzwanie.............bo jak tak czytam to Jesteś Babeczka, która niczego się nie boi i wszystkiego się podejmie
sylwia_slomc... 11:11, 20 lis 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Sylwek bez tych zielonych plastików rabaty wyglądają zdecydowanie lepiej. Podoba mi się ale zastanawiam się jak Twój ogród wygląda z lotu ptaka Na 100% super! Miłego dnia

Dawno nie byłam na mapach satelitarnych bo ostatnie zdjęcie miały z początków zeszłego sezonu, ale jak samoloty z lotniska oblatują z ludźmi to robią nad nami kółeczko, parolotniarze też,..........ale samoloty robią hałas i wnerwiają
sylwia_slomc... 11:13, 20 lis 2015

zawitka napisał(a)
Jesienne czarne punkciki jeżówki jak one pięknie wyglądają na tej okrągłej rabacie.Poczytałam o prowadzeniu róży pnacej to na wiosnę i moje tak poprowadzę Pozdrówka jesienne posyłam

Jeżówki już też ścięłam niestety, żeby wiosną mieć mniej roboty bo czasu już tyle nie będę miała...........a wiosną potrzebny na sadzenie nowych roślin
kamila66 11:15, 20 lis 2015

Ja tak sobie myślę, że Ty to jesteś ten Gladiator tylko, że nie z wyglądu tylko z charakteru