Sylwek bez tych zielonych plastików rabaty wyglądają zdecydowanie lepiej. Podoba mi się ale zastanawiam się jak Twój ogród wygląda z lotu ptaka Na 100% super! Miłego dnia
Jesienne czarne punkciki jeżówki jak one pięknie wyglądają na tej okrągłej rabacie.Poczytałam o prowadzeniu róży pnacej to na wiosnę i moje tak poprowadzę Pozdrówka jesienne posyłam
Po prawej trociny , a ścieżka z piasku tylko trociny są różnego sortu i z różnych drzew....przez to inny kolor, ale już za rok nie będzie różnicy bo spatynują naturalnie
Aniu cieszy każdy nowy drobiazg i nawet najmniejsza roślinka......Twój ogród piękny jest i nadal czytam i mi się nie znudzi Może brak Ci tego, że jak powstawał stanowił wyzwanie.............bo jak tak czytam to Jesteś Babeczka, która niczego się nie boi i wszystkiego się podejmie
Dawno nie byłam na mapach satelitarnych bo ostatnie zdjęcie miały z początków zeszłego sezonu, ale jak samoloty z lotniska oblatują z ludźmi to robią nad nami kółeczko, parolotniarze też,..........ale samoloty robią hałas i wnerwiają
Jeżówki już też ścięłam niestety, żeby wiosną mieć mniej roboty bo czasu już tyle nie będę miała...........a wiosną potrzebny na sadzenie nowych roślin