Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 15:18, 20 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
to fakt, ale każde rozwiazanie jest dobre, drewno tez juz lepsze

Lubię drewno w ogrodzie.....tylko życie ma krótkie
sylwia_slomc... 15:19, 20 lis 2015

dominika_ napisał(a)
Akurat drewniane obrzeża wg. mnie świetnie wyglądają w twoim ogrodzie, pasują do jego stylu

Też mi się tak wydaje , że wpisują się w całość
sylwia_slomc... 15:21, 20 lis 2015

eee_taam napisał(a)

radość tworzenia ...haaa chyba najlepszy etep ....też tak sadzę ...nie spieszę się mam jeszcze gdzie zakładać rabatki

A ja wymyślam kolejne.........w tym wszystkim najlepszy jest etap planowania i realizacji potem się człowiek przyzwyczaja do tego co już ma
Pszczelarnia 15:50, 20 lis 2015

300 drzew na pewno da radę i efekt. Ogród z dalszej obszernej perspektywy robi wrażenie.
Modrzewiowe i dębowe drewno daje rade długo. Wyciągnęłam z ziemi po 4 latach i jest w świetnej formie.

sylwia_slomc... 15:56, 20 lis 2015

Pszczelarnia napisał(a)
300 drzew na pewno da radę i efekt. Ogród z dalszej obszernej perspektywy robi wrażenie.
Modrzewiowe i dębowe drewno daje rade długo. Wyciągnęłam z ziemi po 4 latach i jest w świetnej formie.

Modrzewiowe mam słupki przy siatce i jeszcze to co poszło w ziemie smarowałam folią w płynie......reszta to takie drewno jakie się trafi.......no cóż najwyżej potem trzeba będzie wymieniać

Droga do nas prowadząca biegnie wzdłuż przeciwległego zbocza.....jak wszystko kwitnie to auta zwalniają do minimum , albo stają i patrzą bo ogród widać jak na dłoni
Za parę lat będzie już na co się pogapić
marzena 16:19, 20 lis 2015

Sylwia, dobrze, że usunęłaś te plastiki...ja też kiedyś na początku miałam tak ograniczony warzywnik ale wyrzuciłam to w diabły i od razu byłam zadowolona
ale wiadomo, na początku trzeba jakoś sobie radzić
pozdrawiam
Mala_Mi 16:43, 20 lis 2015

Marzena..raczej na początku nie mieliśmy Forum.. nikt nam nie podnosił porzeczki.. i byłą tylko radość tworzenia
Tak się zastawiam jak wyglądałby ogród gdybym go tworzyła i planowała z Forum.
marzena 16:45, 20 lis 2015

no, Aniu oczywiście, forum poprowadziło nas w dobrym kierunku i zawsze o tym pamietam
kasiek 17:38, 20 lis 2015

No - super bez tych plastików Pięknie i naturalnie, wiadomo że drzewa potrzebują czasu i cierpliwości
Katkak 18:39, 20 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Modrzewiowe mam słupki przy siatce i jeszcze to co poszło w ziemie smarowałam folią w płynie......reszta to takie drewno jakie się trafi.......no cóż najwyżej potem trzeba będzie wymieniać

Droga do nas prowadząca biegnie wzdłuż przeciwległego zbocza.....jak wszystko kwitnie to auta zwalniają do minimum , albo stają i patrzą bo ogród widać jak na dłoni
Za parę lat będzie już na co się pogapić

A wierzcie mi - widok jest w dechę . Wiem, byłam, widziałam i podziwiałam .