Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:45, 27 lis 2015

ag_zie napisał(a)
Wizytówka fajna bardzo mi się podoba!

Dzięki Aguś ciężko jest zrobić wizytówkę ogrodu , który dopiero w bólach się rodzi. Starałam się , żeby była ciekawa i pokazała najciekawsze i najładniejsze moim zdaniem fragmenty ogrodu w którym to jeszcze niestety nie rośliny grają pierwsze skrzypce
anka_ 22:46, 27 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Na prośbę Ani studnia z bliska

Dzięki Sylwio. Fajny ten dach, dopiero na zbliżeniu widać jak bite deski. I chyba z takim sposobem się nie spotkałam. A czym malowaliście?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 22:59, 27 lis 2015

Aniu jeszcze jej nie malowałam , studnię zamówiłam 2 lata temu wiosną bo stara się babci rozsypała całkiem, a wody w domu jeszcze nie było. Robiono ją wg mojego pomysłu
sylwia_slomc... 23:21, 27 lis 2015

Spaceruję po Waszych wizytówkach iiiiiii mi się kolana od tego piękna uginają........z czym ja w tej mojej wizytówce wyskoczyłam......trzeba było poczekać ze 4 lata chociaż ................ile macie roślin , a ile z nich na oczy jeszcze nie widziałam i pewnie nie zobaczę.................pocieszam się , że zawsze od czegoś trzeba zacząć ...i pewnie każdy z Was kiedyś zaczynał
malgorzata_s... 23:29, 27 lis 2015

Kochana nie marudź bo wizytówka bardzo ładna. Masz co pokazać a za rok ,dwa będzie busz
Uaktualnisz wtedy wizytówkę i już
sylwia_slomc... 23:41, 27 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kochana nie marudź bo wizytówka bardzo ładna. Masz co pokazać a za rok ,dwa będzie busz
Uaktualnisz wtedy wizytówkę i już

Gosia Twój ogród piękny i na pewno widziałaś już te wszystkie wizytówki....ja się bardzo staram stworzyć coś pięknego, ale czasem wiara w to , że mi się uda jakoś mnie opuszcza U mnie tych roślin na tej przestrzeni wcale nie widać.......niby wiem , że bardzo dużo dużych wsadziłam , ale one wszystkie na razie takie malutkie
malgorzata_s... 23:55, 27 lis 2015

Gosia Twój ogród piękny i na pewno widziałaś już te wszystkie wizytówki....ja się bardzo staram stworzyć coś pięknego, ale czasem wiara w to , że mi się uda jakoś mnie opuszcza U mnie tych roślin na tej przestrzeni wcale nie widać.......niby wiem , że bardzo dużo dużych wsadziłam , ale one wszystkie na razie takie malutkie

Już Ci się udało. Bezustannie podziwiam ogrom prac jakie zrobiliście. A rośliny widać a jak ruszą wiosną to się zdziwisz
sylwia_slomc... 00:09, 28 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Już Ci się udało. Bezustannie podziwiam ogrom prac jakie zrobiliście. A rośliny widać a jak ruszą wiosną to się zdziwisz

Byle do wiosny
Milka 06:16, 28 lis 2015

Super ta studnia
Milka 06:17, 28 lis 2015

Pewnie , że chcę ja mam tylko fioletową Fajnie, że o mnie pomyślałaś......a ja będę myśleć gdzie ją dać Budlejki okryte ściętymi kosaćcami i osypane trocinami bo posadzone w trocinowej pomiędzy starą bylinową , a dawnym przechowalnikiem....będą rosły przed szmaragdami i dwiema brzozami purpurowymi.....ciekawe czy im się spodoba

Spodoba