Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Rumianka 23:07, 14 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Trzeba ją opić na wiosnę Coby długo służyła, a może do tego czasu szałas skończymy

Nie czekaj do wiosny, teraz leć po Mamrota i z gwinta załatwić sprawę...
sylwia_slomc... 23:11, 14 gru 2015

Rumianka napisał(a)
Szałas rośnie w oczach, ja już widzę jak będzie superowo wyglądał po wykończeniu... Ławeczki muszą być, a i stoł będzie do tego kompletu... Nie sztuka wszystko kupić gotowe, ale sztuką jest zrobić coś z niczego... Takie rzeczy cieszą najbardziej. Też u siebie mam w patio stół i ławki z kloców nogi, a blaty z grubych dech zdjętych z kanału w warsztacie samochodowym. Zakonserwowane olejem na 1000 lat. A po wyszlifowaniu były bialutkie...Tylko ruszyć z miejsca się tego nie da, bo łeczi welazują na wierch...z wesiłku...

Stołu chyba nie będą chłopaki chcieli , ale jak postawię bacówkę nad suchym strumieniem to i stół będzie
Na łeczi trza uważać coby na stare lata w binoklach nie trza było chodzić
sylwia_slomc... 23:12, 14 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sylwuś synusiowi powiedz że jest niesamowity Facet robiący anioły na szydełku tak piękne to cud nad cudy Roboty na dwa domy nie zazdroszczę i podziwiam nieustannie Waszą energię

Gosia , ale będzie uchachany jak mu Twojego posta pokarzę
Roboty mam od groma i trochę i tak się z tym wszystkim mocuję
sylwia_slomc... 23:13, 14 gru 2015

Rumianka napisał(a)
W moim aparacie jak zrobię zdjęcie to jeszcze sekundę muszę przytrzymać aparat bez ruchu po pstryknięciu, bo jak ruszę szybciej to też tak robi z ostrością...albo za blisko masz przy tym co focisz...

Muszę sprawdzić, dzięki
Sylvana 23:13, 14 gru 2015

Ja cie.......chciałam poczytać na bieżąco zanim coś od czapki walnę....odeszłam na chwilę...wracam a tu 10 nowych stron....zanim przeczytam....będzie jeszcze ze 20...i już chyba nigdy nie uda mi się nic na czasie dodać
Rumianka 23:14, 14 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Stołu chyba nie będą chłopaki chcieli , ale jak postawię bacówkę nad suchym strumieniem to i stół będzie
Na łeczi trza uważać coby na stare lata w binoklach nie trza było chodzić

Stół będą chcieli napewno, toż jeden zaraski będzie 18-tkę opijał, to na kolanie będzie stawiał browara?
sylwia_slomc... 23:15, 14 gru 2015

Rumianka napisał(a)

Tak własnie jest, że każdy widzi po swojemu i to jest fajne. Aniołek super wykonany, pochwal młodego i za te 2 Waldeusze też (jeżyki)...

Powiem Ci , że te waldeusze to stoją u mnie na meblach coby się im nic złego nie przydarzyło tak mi się podobają
sylwia_slomc... 23:16, 14 gru 2015

Rumianka napisał(a)

Nie czekaj do wiosny, teraz leć po Mamrota i z gwinta załatwić sprawę...

O tej porze u mnie już sklepy pozamykane , ale cuś się jeszcze w piwnicy znajdzie i to lepsze od Mamrota
sylwia_slomc... 23:17, 14 gru 2015

Sylvana napisał(a)
Ja cie.......chciałam poczytać na bieżąco zanim coś od czapki walnę....odeszłam na chwilę...wracam a tu 10 nowych stron....zanim przeczytam....będzie jeszcze ze 20...i już chyba nigdy nie uda mi się nic na czasie dodać

Sylwia Ty u mnie jesteś zawsze na bieżąco
sylwia_slomc... 23:20, 14 gru 2015

Rumianka napisał(a)

Stół będą chcieli napewno, toż jeden zaraski będzie 18-tkę opijał, to na kolanie będzie stawiał browara?

Obiecane ma , że udostępnię w tym celu gospodę, a i u siebie na strychu mają stolik z palet.....szczerze to nawet ławkę nie bardzo chcieli bo to ma być taki survival, że się na ziemi siedzi, ale jak Mu powiedziałam , że trocinami będzie podłoga wysypana to się na te dwie ławki zgodził bo nikt trocin w portkach mieć nie lubi