Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 09:41, 16 gru 2015

Aniu tak sobie wymyśliłam bo taki nam pień został po ścięciu wiśni.....bardzo podobają mi się takie drewniane rzeźby, ale rzeźbić nie umiem, a malować trochę to sobie namalowałam rzeźbę ha ha ha

Martuś też miłego życzę

sylwia_slomc... 16:29, 16 gru 2015

U mnie aniołkowo jakoś tak kupiłam z tego może dwa, a reszta to prezenty dostane.......i robi mi się nie planowana kolekcja dzwonków

zmiana foty , żeby nie było nie ogrodowo
sylwia_slomc... 16:42, 16 gru 2015

wczoraj udało mi się pozmieniać zasłony w oknach.....tyle jestem z robotą do przoduDziś w planach meble

sypialnia juki coś u mnie słabo rosną

salon szeflera wręcz przeciwnie szaleje

kolor organzy przekłamany
Tak samo jak kolor ścian w salonie jest malinowy krzew....czyli taki bardzo brudny róż pastelowy

Zmiana wpisu , w tym samym celu
sylwia_slomc... 16:45, 16 gru 2015

I u chłopaków bonsai z beniamina dostali od babci

Pszczelarnia 17:01, 16 gru 2015

Sylwio, jakbym miała upinać takie zasłony, padłabym od razu. Kiedyś nawet wieszałam takie specjalne świąteczne z motywami ale to było dawno temu. Mam przyjaciółkę, która cały dom w świąteczne tkaniny otula i lubię u niej ten czas świąteczny bogaty we wszystko.
17:44, 16 gru 2015
O Matko,jaka tu mnogość aniołków i masek,a i okna już wystrojone,no,no ,nabierasz rozpędu moja droga
17:47, 16 gru 2015
Pszczelarnia napisał(a)
Sylwio, jakbym miała upinać takie zasłony, padłabym od razu. Kiedyś nawet wieszałam takie specjalne świąteczne z motywami ale to było dawno temu. Mam przyjaciółkę, która cały dom w świąteczne tkaniny otula i lubię u niej ten czas świąteczny bogaty we wszystko.

okna bez firan i zasłon ułatwiają życie
Rumianka 19:39, 16 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
.i robi mi się nie planowana kolekcja dzwonków
Znów mamy coś wspólnego... Ja z kolei przywożę sobie dzwonki z podróży...albo ciekawe kamienie...
sylwia_slomc... 22:14, 16 gru 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Ja zawsze na święta zmieniam zasłony i narzuty na sofie i fotelach.....i wtedy nawet jak dekoracji brak jeszcze to już się robi świątecznie
Ja mam wysokie poddasze bo pod ukosami w najniższym miejscu jest 1,40m ,a sufit na 2,90m Więc trzeba wieszać z drabinki i jeszcze przy moim wzroście mocno ręce wyciągać do góry........przy moim lęku wysokości taka ekwilibrystyka to mega wyczyn
sylwia_slomc... 22:17, 16 gru 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
O Matko,jaka tu mnogość aniołków i masek,a i okna już wystrojone,no,no ,nabierasz rozpędu moja droga

aniołki mi się nazbierały w ciągu 18 lat i jakoś tak żal wyrzucić ......zazdroszczę młodym co się dopiero urządzili i maja chaty jeszcze nie zagracone .....u mnie bibelotów do ścierania kurzu skolko ugodno......ale jak się kiedyś wyprowadzę to nie zabiorę ze sobą