Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Gardenarium 18:38, 31 gru 2015

Moja Kropka na prochach Revetia Stres, pomaga. Widzę to, strzelanie jest, już to słyszę

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 18:59, 31 gru 2015

Gardenarium napisał(a)
Płot jest fajny, plastików nie ma - to dobrze, one szpecą ogród. Z rysunków nijak połapać się nie mogę,l bo działka długa i wąska.

Ogród ma za dużo detali, wszystkiego jest dużo, ale pomóc dobrze i logicznie przy tych podpowiedziach - nie umiem. Zbyt nieczytelne te materiały są.

Jak patrze na zdjęcia, to albo zawiodło wykonanie (zbyt mało staranne) albo chaos wynika ze złego podziału całej działki na strefy. Wydaje mi się, że te ścieżki zbyt przesadnie wiją się, rabaty nie są do nich ani do niczego "przyklejone" a powinny.. chciałabym pomóc ale po prostu na tych rysunkach nie da się.

Danusiu bo taki ze mnie fotograf od siedmiu boleści, część ścieżek jest plastrami w trawie zrobiona , a te piaskowe przylegają do rabat, pozostałe rabaty są po obrysie działki to te trocinoweMyślę , że bardziej czytelnie będzie jak podrosną rośliny bo na razie tak jak piszesz widać detale , a roślin nie....to się z czasem zmieni i proporcje się odwrócą.....mam nadziejęDziękuję za chęci dobra duszo U mnie jest dużo zaczęte , a jeszcze nie skończone bo musimy się dostosowywać do tego czym akurat dysponujemy, ale upór w dążeniu do celu jest więc pokończymy wszystko tylko tego czasu potrzeba....planów też dużo jeszcze....czas pokaże co nam z tego wyjdzie.....ja się i tak cieszę , że w ciągu półtora roku tak się zmieniło z pola ornego.

Ogrodowi goście mówili, że ładniej jest w realu niż na fotkach więc tego się trzymam.....bo fotograf ze mnie kiepski niestety
sylwia_slomc... 19:05, 31 gru 2015

Moje psiaki dziś na valused -zie testujemy kolejny lek bo oxazepam nie pomagał wcale, szaleństwo na zewnątrz już się zaczęło strzały z każdej strony słychać.
Powinno być zakazane i chyba nawet jest tylko nikt się nie stosuje
My na chwilkę do sąsiadów wyskoczymy , ale przed północą jak Kopciuszek powrót do domu psiaków pilnować....teraz zostają z naszymi chłopakami, ale o 12 będzie szaleństwo nie do opanowania. Bonusia już musiałam w klatce uziemić i kocem nakryć bo psina ze strachu robi pod siebie i ciągle sprzątamy.....masakra
Urszulla 00:16, 01 sty 2016

Moje psy przeżyły bez problemów

Wszystkiego Najlepszego
Agania 00:49, 01 sty 2016

Już jest spokojniej, Sylwia Szczęśliwego Nowego Roku życzę
sylwia_slomc... 00:49, 01 sty 2016

Moje na tabletkach , ale to słaby efekt dało ......skończyło sie na tym , że wymyśliłam , żeby zagłuszyć petardy ......telewizor + magnetofon ( jeszcze mam) na fula + dwie osoby stukające w puste brytfanki do ciasta.......psy spokojne patrzyły na nas jak na wariatów z politowaniem......ale skutek był i szaleć przestały
Jest metoda na za rok
sylwia_slomc... 00:55, 01 sty 2016

Agatko Ty u mnie , a ja u Ciebie

Witam Wszystkich w Nowym Roku 2016.....dożyliśmy
roma2 00:57, 01 sty 2016

Buuu, nie mamy już piesków swoich! Ale przepędzam półgłówków strzelających od paru dni!!! Hi hi mąż stwierdził, że jestem "dzielna", ale On pierwszy zasuwał z pogananiem w cholerę tych głupoli. Ja robię za asystę, choć, jestem mniej przyjemna, bo używam wyrazów powszechnie uznawanych za nieobyczjane!!! Całuski całkiem obyczajne dla Was! Na calusieńki Nowy Rok.!
sylwia_slomc... 01:03, 01 sty 2016

Dzięki Romcia i wzajemnie ja bym musiała latać po całej wsi, a i od Krakowa echo niesie
Ale żal tych wszystkich zwierzaków co przez tą zmianę roku domy pogubi
A dzika zwierzyna? Nawet nie chcę myśleć w jakiej panice
roma2 01:30, 01 sty 2016

No nie wiem. Staram się robić co się da we własnym zakresie, czyli możliwościach. Może coś wymyślę jak zmieszkam na wsi? Hi hi będę na bank wiejskim głupkiem