Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 19:57, 20 lut 2016

MirellaB napisał(a)
A ja żadnego z tych ogrodów nie znam

Może napisz nazwy, bo po imieniu to nie znajdę.

Tu masz linki do wątków
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2043-kondziowy-ogrod
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3614-ogrod-pelen-zludzen-i-niespodzianek
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5725-ogrod-u-stop-klasztoru-cz-ii
sylwia_slomc... 19:59, 20 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Spotkania zawsze miłe bo wspólne tematy są, a przede wszystkim, i to najważniejsze, jesteśmy po prostu fajni i dobrze czujemy przebywając ze sobą

Spotkań w realu nic nie zastąpi i zawiązują się przyjaźnie
sylwia_slomc... 20:00, 20 lut 2016

iwonaal napisał(a)
Fajne spotkanie, pozdrawiam.

Sezon przed nami Mam apetyt na kolejne
sylwia_slomc... 20:00, 20 lut 2016

kasiek napisał(a)
Jakie miłe wspomnienia - ciesze się że tak się możemy spotykać, to super wymiana doświadczeń i możliwość zawarcia bezcennych znajomości

Prawda
sylwia_slomc... 20:05, 20 lut 2016

Katkak napisał(a)
Sylwuś czekam na newsy coście tam dzisiaj wykombinowali . Łapię się na tym, że co sobota tak czekam .

Żebyś Ty wiedziała jak ja czekam na te soboty by się do ogrodu móc wyrwać i podziałać Po całym tygodniu najchętniej bym stamtąd nie wracała, ale eMuś jak głodny to zły więc trzeba do domciu i kolację robićNa szczęście robi sobie sam , bo ja nie mam siły nogami , ani rękami ruszyć.
Pogoda nam jednak na trochę dzisiaj pozwoliła i dużo się zmieniło, a chwast rośnie jak głupi tylko za mokro na plewienie
Fotki za chwilę jak się ogarnę
roma2 20:50, 20 lut 2016

Sylwinko, byłam dziś u siebie . Powyrywałam trochę chwaściorów, przycięłam winorośl i powojnika. I tyle, bo mąż niedomaga i trzeba było wracać do ciepełka. Pogoda dopisała Kaśkę wytargaj za uszy! Bo mi serduszka piękne wysłała, a ja tylko jedną małą malusieńką ważeczkę chciałam. Brzozowych gałązek do domu przywiozłam i czekam na zieloną wiosenkę. Buziaki
AnnaCh 20:57, 20 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Aniu jak tam? U nas śniegu już koło 14.00 nie było wcale a pogoda była nawet nie najgorsza coś się dało zrobićNo i co z planami udało się zrealizować?
No niestety nic nie zrobiłam, bo do tej pory nawet trochę jeszcze śniegu leży Mokro bardzo jest. Ale może to i dobrze roślinki będą nawodnione. Jeszcze zdążę poczuć kręgosłup nie raz przez cały sezon
sylwia_slomc... 20:59, 20 lut 2016

Romeczko z Kasieńką tak już jest, że trzeba polubić bo inaczej wprost niemożliwe......taki ma dziewczyna charakter i serce na dłoni
Dobrze, że pogoda dzisiaj Wam dopisała i udało się działeczkę odwiedzić, mam nadzieję , że eMuś się podkuruje i sezon będziesz zaczynać w terminie......w zasadzie to już zaczęłaś
sylwia_slomc... 21:01, 20 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
No niestety nic nie zrobiłam, bo do tej pory nawet trochę jeszcze śniegu leży Mokro bardzo jest. Ale może to i dobrze roślinki będą nawodnione. Jeszcze zdążę poczuć kręgosłup nie raz przez cały sezon

A pewnie ja już nogi dzisiaj czuję, ale fenomen jest taki, że jak mam iść do ogrodu to nic mnie nie boli......dopiero jak w domu jestem, ale jakbym miała teraz tam wracać to jestem gotowa w try miga
sylwia_slomc... 21:07, 20 lut 2016

A dzisiaj walczyliśmy od południa bo wcześniej było biało, a teraz mrozik się sadzi
Moja budka dla nietoperków już powieszona ciekawe czy się im spodoba

istnieje realna obawa, że wcześniej wyczają ja Ci lokatorzy

w środku

to i tak w tym roku malutkie, w zeszłym sezonie było takie, że w worku 60l się nie mieściło