Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

margaretka3 11:35, 21 mar 2016

Też bym chyba przesadziła, padnięte wyrzuciła, liście zarażone oberwała, pomieszczenie przewietrzyła. Herbatkę jak najbardziej
07_Rene 08:49, 22 mar 2016

A ja ususzyłam werbenę, którą próbowałam przezimować... Ale się nie przejmuje zbytnio, bo wysiałam, a coś na pewno na rabatach też wzejdzie
Konieczki 14:34, 22 mar 2016

Reniu mi też wschodzi werbena od Ciebie
07_Rene 07:41, 25 mar 2016

Cieszę się, bo nie wszystkim skiełkowały nasiona ode mnie.
07_Rene 16:09, 31 mar 2016

Czytam o Twoim EKO-nastawieniu w dbałości o ogród i przyszłam Ci powiedzieć, że ja w Ciebie wierzę
Cisy nie lubią kwaśnej ziemi ani odżywek/nawozów do iglaków. Może w tym problem?
jazzy 16:17, 31 mar 2016

Ja też w Ciebie wierzę Joanno i Twoje silne łydki

07_Rene napisał(a)
Cisy nie lubią kwaśnej ziemi ani odżywek/nawozów do iglaków. Może w tym problem?

A obornik lubią?
07_Rene 16:22, 31 mar 2016

jazzy napisał(a)

A obornik lubią?

Ja koński stosuję prawie pod wszystkie rośliny, cisy też i do tej pory nie widziałam, żeby było im źle. Tylko nie można przesadzić
Konieczki 16:36, 31 mar 2016

O dzięki kobiety.
Tato poświęca swój bimber abym mogła sobie zrobić herbatke tymiankowo-oreganową.
Cisy - kurde pasają mi w jednym miejscu - podejrzenie pada na s... Niczym ich nie nawoziłam, wsadzajac nowe sztuki rok temu wyminiłam potężną bryłę ziemi i doopa. Ale wierzę w moc herbatki, octanu i ANHK
Jazz ty się nie śmiej z moich łydek - bo zamiast zrzucić przybrałam, do tego wszelkie prace ogrodowe będę zmuszona wykonywać sama - mąż się zbuntował że chce przesadzać i powiedział basta. Ale nie ja pierwsza i ostatnia więc nie jest źle.
Obornik koński - a nie masz turkuci (Dana pise że to ich przysmak). Gadałam z waścicielem stadniny niedaleko i mogę przyjść kiedy chce i po ile chce (tylko samoobsługa)
Krakus 21:14, 31 mar 2016

Konieczki napisał(a)
O dzięki kobiety.
Tato poświęca swój bimber abym mogła sobie zrobić herbatke tymiankowo-oreganową.
Cisy - kurde pasają mi w jednym miejscu - podejrzenie pada na s... Niczym ich nie nawoziłam, wsadzajac nowe sztuki rok temu wyminiłam potężną bryłę ziemi i doopa. Ale wierzę w moc herbatki, octanu i ANHK
Jazz ty się nie śmiej z moich łydek - bo zamiast zrzucić przybrałam, do tego wszelkie prace ogrodowe będę zmuszona wykonywać sama - mąż się zbuntował że chce przesadzać i powiedział basta. Ale nie ja pierwsza i ostatnia więc nie jest źle.
Obornik koński - a nie masz turkuci (Dana pise że to ich przysmak). Gadałam z waścicielem stadniny niedaleko i mogę przyjść kiedy chce i po ile chce (tylko samoobsługa)

złoto ogrodnika masz pod płotem i jeszcze nie byłas? ;P daleko odemne mieszkasz?? jak załatwisz przyczepke to pomoge ładowac i pół na pół z końskim guano

jakby M zobaczył ze Ci inny chłop pomaga to pewnie mnie by z sikera przaegonił ale może by podziałało i do ogrodu zajrzał częściej

Kacha123 21:25, 31 mar 2016

Witam mistrzynię siewów! Trzymam kciuki, żeby wyrosły Ci ogromniaste, ale tych pikowań, rozsad itd nie zazdroszczę

Mój eM na szczęście lubi robótki ogrodowe. Mawia, że to go odmóżdża po stresującej pracy Szkoda tylko, że ma mało czasu.