Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

anbu 11:35, 28 lut 2016

Dzięki dziewczyny. Też już czekam w blokach startowych, toż to w przyszłym tygodniu zaczyna się marzec

Na wejściu robię takie cuś. Jednej wiśni nie widać, bo rabata długa na 15 metrów. Nie umiem jej całej objąć. Ale będzie na pewno
Tylko muszę ładne znaleźć Kory tyle nie będzie, chciałam tam tego carexa the beatles aby zadarnił całość. W marcu trza cisy przywieźć. Super

edit: Te wiśnie umbry i inne rośliny też w programie gardenpuzzle to jakieś dziwolągi są :/
Karol99 19:30, 28 lut 2016

Wpadłem się przywitać.
MirellaB 19:33, 28 lut 2016

Ania, a nic kwitnącego tam nie chcesz?
Mary 19:41, 28 lut 2016

Ja już też czekam w blokach startowych. I też tak myślę o tych wiśniach, bo są niskie i mają białe kwiaty.
anbu 19:45, 28 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Ania, a nic kwitnącego tam nie chcesz?

Nie Mirelko
Robię ogród zimozielony, formalny, nie bylinowy. Wiem, że takie ogrody są już passé w związku z tym wyłamuję się z trendów panujących na O

Witaj Karolu
anbu 19:49, 28 lut 2016

MariBere napisał(a)
Ja już też czekam w blokach startowych. I też tak myślę o tych wiśniach, bo są niskie i mają białe kwiaty.

Hej Marysiu
Też chcesz wiśnie? Super. Ja chcę szczepione na wysokości dwóch metrów. Trzeba obdzwonić szkółki.
MirellaB 19:53, 28 lut 2016

A mi się takie formalne podobają
Myślę jednak, że trochę koloru by się przydało
A trawek żadnych też nie chcesz?
Efffa 19:56, 28 lut 2016

anbu napisał(a)

Nie Mirelko
Robię ogród zimozielony, formalny, nie bylinowy. Wiem, że takie ogrody są już passé w związku z tym wyłamuję się z trendów panujących na O

Ja robię taki sam, próbowałam juz dodawać żurawki kolorowe, cyprysiki żółte,i inne jednak to nie dla mnie, i zawsze pozostaje ten zielony tylko.
anbu 19:59, 28 lut 2016

Mirelko no chyba będzie tam trawa carex the beatles. Napisałam wyżej, że tej kory tak dużo nie będzie, bo będzie ta trawa. Trochę mnie martwi, że słabo po zimie wygląda. Ale poza tym, trawy będą
anbu 20:03, 28 lut 2016

Efffa napisał(a)

Ja robię taki sam, próbowałam juz dodawać żurawki kolorowe, cyprysiki żółte,i inne jednak to nie dla mnie, i zawsze pozostaje ten zielony tylko.

Ew też uważam, że takie bylinowe nie dla mnie. Żurawki mam zeszłoroczne, no tragedia tak wyglądają. Chyba się z nich wyleczyłam
Czytanie rok O, przeglądanie różnych wątków, rozjaśniło mi nieco w głowie