Aniu, ogród już jest tak dojrzały, że tylko buzia się otwiera z zachwytu - pamiętam od samiutkiego początku jego tworzenie, to sadzenie miśków, i inne akcje
A tu jest tak już gęsto, spójnie i tylko korzystać z uroków. Nawodnienie tylko ułatwi relaks ogrodowy to moje marzenie normalnie...
Aniu ale ci się piękny busz zrobił nawodnienie fajna sprawa, bo czas przeznaczony na podlewanie mamy zaoszczędzony ławka super i te Twoje potwory hakonki buziaki
MoniaF prawdopodobnie będę dzieliła te zwykłe hakonki na wiosnę, bo one mi wszystko zarosły. Możliwe że będę też miała hakonki all gold. Jeżeli jesteś chętna, to jak najbardziej się podzielę ale odbiór tylko osobisty
Jeżówki są odmianowe, więc nie wiem czy mi z czasem nie zanikną i trzeba będzie kupić nowe
Witaj Aniu
Widzę że już tu nie zaglądasz, ja przeczytałam wszystkie strony od początku no piękna książka z tego wyszła. Efekt pracy cudny gratuluję ☺️
Mam nadzieję że jeszcze tu wpadniesz z nowymi, pięknymi zdjęciami i inspiracjami. Było by super no i mam nadzieję że to przeczytasz ☺️