Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

alis 22:25, 06 lip 2017

Anulka, rabaty robią wrażenie a wypełniacze to jak dekoracja tortu
pestka56 23:37, 06 lip 2017

Małe cebulki tulipanów trzeba posadzić i dać im czas na nabranie tęgości. Nawet jakby spróbowały kwitnąć to koniecznie je ogłów już z pąków.
anbu 08:54, 07 lip 2017

Kasiu dziękuję, czyli gra nie warta świeczki
W innych okolicznościach przyrody bym nie wykopywała tulipków, ale (no właśnie) sadząc wypełniacze uszkodzę cebule tulipanów. Podwójna robota takie sadzenie na zasadzie "bo ja chcę"

Dziewczynki dziękuję za miłe słowa

Poszukuje Jarzmianek. Szukam różowych, bo te bordowe podobno słabe są (czytałam )
Wie ktoś gdzie, kiedy za ile? Będę wdzięczna
Toszka 08:59, 07 lip 2017

Aniu, u Marty-Finki szukaj.
anbu 09:08, 07 lip 2017

Toszka napisał(a)
Aniu, u Marty-Finki szukaj.

Brak
Szukam dalej
Kawa 09:19, 07 lip 2017

Ania ale slicznie się u Ciebie zrobiło
ładnie się bawisz

brunerka i miodunka śliczne

edit zapomniałam pochwalić choiny śliczne są

szkoda że nie mam miejsca
AniMa 09:37, 07 lip 2017

Cenne informacje na temat małych cebulek tulipanków:0 Super, tez się zastanawiałam co z nimi począć....

Choiny super
iwka 09:43, 07 lip 2017

różowe to jakby co mam, ale jeżówki nasiałam jak głupia wiosną z nasion od Kamili i Magdy

u Marty są jakieś,chyba że sie sprzedały, ale może trzeba zadzwonić, czasami wszystkiego nie ma w ofercie
Zana 09:47, 07 lip 2017

Te Twoje choiny to jak tańczące panny.
Najważniejsze, że masz te "grube" rzeczy posadzone, z wypełniaczami możesz teraz na spokojnie myśleć, dumać, wybierać. A ramy, drzewka super się prezentują. Ambrowce mimo wiosennych obaw widzę, że ładnie się zazieleniły.
Aniu jak głębokie od ogrodzenia masz te "cyckowate" rabaty? Np. tę z choinami i Nigrami. Chcę zrobić dużą rabatę pod płotem i dumam ile zabrać trawnika.
anbu 09:56, 07 lip 2017

Aniu ja wywalę małe cebule, w ogóle uważam że gra z tulipanami nie warta świeczki. Tzn. tylko duże cebule oczyszczę, wysuszę i posadzę, ewentualnie dokupię Gdybym miała tam już jakieś wypełniacze/rośliny tulipków bym nie wykopywała

Iwonka dzięki ci za Twoje cenne rady wszystkie Dziś jadę do szkółki bylinowej pewno coś przytargam

Aniu cycki mają 5 metrów głębokości w najszerszych miejscach Kostki/opasek nie będzie więc jest pole do popisu na przyszłość. Ale muszę to co mam sensownie zagospodarować