Aniu roslinki na razie małe ale już po roku zobaczysz różnice , jak zrobisz porównanie .Bardzo podobają mi sie linie Twoich rabat, wszystko takie równiutkie
Ja zamawiałam przez internet (OLX) drobną frakcję ,bardzo ładna kora przyszła ,facet nawet przywoził swoim transportem , ale minimum 50 worków trzeba było zamówić.No i cena lepsza niż w CO bo ok. 7 Zł za worek
7 za worek jaki? 50 czy 80 l?
Ja u swojego za średnią korę płacę 4 z dowozem za 50 l. Tak samo za ziemię. Jeśli odbieram sama to 3,5.
Chyba mamy ciut lepsze ceny niż u was.
Kasia gdzie to takie ceny masz po 4 zl. Mnie przywozi po 6 z przywozem tez bardzo ladna przede wszystkim sucha. Ziemia placilam po 8 zl ale prima sort 80 l. Obornik po 6 zl przerobiony od kilku lat jeden i ten sam dostawca.
Nie wiem czy tak daleko wozi, bo wydaje mi się, że wozi własnym trasportem. Przynajmniej do mnie tak woził. Raz zamawiałam tyle, że mu się w 3 tonowego dostawczego nie zmieściło i przyjechał drugi raz.
Super pociachałaś bukszpany, u mnie hakone też marudzi, w ogóle dziwny mamy rok, miskanty u mnie mniejsze o przynajmniej jedną trzecią niż w zeszłym roku i nie mają już chyba zamiaru rosnąć dalej. Pozdrawiam