KasiaWB
23:06, 04 sie 2011

Cześć dziewczyny
polowanie się nie udało, kosiarkowy czmychną ;( zgrabił trawę u sąsiada ale siatką i moimi roślinami się nie przejął
........ myślę, że jeszcze kiedyś się pojawi.... poczekam
nie pozostało mi nic innego jak oblecieć siatkę i rośliny szczoteczką, choć jest to praca syzyfowa
ech.......
Myszorku - od wczoraj właśnie dumam nad tym co by tu dać na tą siatkę... Dzięki za podpowiedz, o macie nie pomyślałam. Na siatkę wspinają się moje bluszcze więc trzeba będzie zostawić dla nich miejsce albo matę przyczepiać od strony sąsiada.......
Mam też trochę włókniny - czarnej
, która pierwotnie miała pójść oczywiście pod korę
))) więc może ją rozciągnę na siatkę.... Będzie fatalnie wyglądało.... a miało być pięknie 
Najchętniej to bym wybudowała naokoło mur jak u Danusi od strony ulicy
))

nie pozostało mi nic innego jak oblecieć siatkę i rośliny szczoteczką, choć jest to praca syzyfowa

Myszorku - od wczoraj właśnie dumam nad tym co by tu dać na tą siatkę... Dzięki za podpowiedz, o macie nie pomyślałam. Na siatkę wspinają się moje bluszcze więc trzeba będzie zostawić dla nich miejsce albo matę przyczepiać od strony sąsiada.......
Mam też trochę włókniny - czarnej

Najchętniej to bym wybudowała naokoło mur jak u Danusi od strony ulicy