Witam Cię serdecznie Wanda w moim skromnym ogródeczku. Twój odwiedzam z wielką przyjemnością, jest piękny. My jesteśmy dopiero na samym początku naszej przygody z ogrodem, choć zapału i chęci nam nie brakuje, a i marzeń wiele mamy, planujemy, rysujemy )) ....ale uczę się również cierpliwości, bo ja bym chciała już )) ...a tu pomalutku... pomalutku
A kule prezentują się tak i faktycznie są to bule do gry - u mnie w zastosowaniu dekoracyjnym )) kupiłam je na Pomorzu na starociach, ale można je spokojnie kupić przez internet i to nowe Pozdrawiam ciepło!
Dzięki Sebciu za czujność rzadko teraz zaglądam do swojego wątku, bo nic się na działce nie dzieje, ale za to czytam co tam u Was nowego oraz zwiedzam nowe wątki
Ania, jestem jestem i pamiętam, bo zieleń i ogrody to lek na wszystko zima mnie poprostu męczy, no chyba że jestem na nartach to co innego Jak tylko mogę (a nawet jak nie mogę ) to czytam forum, oglądam wątki, choć nie zawsze piszę, ale jestem zapadłam tylko w sen zimowy i czekam wiosny ))