Dziękuję Kasiu za odwiedziny oj żebyś Ty wiedziała jak ta Danusia mi w głowie namieszała
Jestem zachwycona będę miała rabatę z lawendą ! a myślałam ,że u mnie nie ma miejsca na lawendę Danusia jest the best !!! Zapraszam na fotorelację
Aniu oj wiem wiem nie mam jeszcze ogrodu, ale już mam zamęt w głowie)) Danusia osobiście była u Ciebie i namaściła )) będziesz miała pięknie, zobaczysz a fotorelację oczywiście będę śledzić
Witam Kasia, na Twoim wątku jestem na 100 stronie, ponieważ czytam wszystko uważnie, dziękuje za powitanie w moich skromnych progach, powiem Ci ze w masz działeczkę w najpiekniejszym miejscu w Lublinie w pobliżu ogród botaniczny super, i nawet nie wiedziałam, że na targu pod zamkiem sprzedaja roslinki, chyba będzie trzeba sie wybrac
Cześć Paula, miło Cię gościć, w porównaniu do Twojego ogrodu to u mnie jeszcze nie ma co oglądać ) wszystko narazie w kłębowisku myśli, choć doprecyzowuję pomału co ma kiedyś być ) działka faktycznie jest pięknie położona, zresztą to było moje marzenie od.... wielu wielu lat i się spełniło
Ja odkryłam targ w ubiegłym roku dzięki Martek nie miałam bladego pojęcia, że coś takiego funkcjonuje i faktycznie można trafić okazję, choć oczywiście najpierw należy się dobrze rozpatrzyć daj znać jak będziesz się wybierać, będzie okazja do spotkania, a może nawet w szerszym gronie np. z Justi i Martek? a już wkrótce Targi Eden w Lublinie, mam nadzieję, że będą lepsze niż w ubiegłym roku
W ubiegłym roku trochę się zorientowałam co gdzie mają i gdzie warto coś kupować, bo są sklepy do których nawet nie warto wstępować.
Serdecznie Cię pozdrawiam i będę kibicować